İZDİHAMA POLİS BARİKATI..!

Alışveriş merkezindeki teknoloji mağazasının açılışında izdiham yaşandı. Yüzlerce kişi, açılışa özel kampanyadaki ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarışınca kapılar kırıldı, sıkışıklıkta fenalaşanlar oldu…

İZDİHAMA POLİS BARİKATI..!
Yayınlama: 06.10.2017
6.246
A+
A-

TroyPark Çanakkale Alışveriş Merkezinin içinde hizmet vermeye başlayan Vatan Computer isimli teknoloji mağazası bugün saat 10.00’da açılış yaptı. Açılışa özel indirim ise izdiham yarattı.

 

Alışveriş yapabilmek için gelen vatandaşlar, sadece mağazanın değil AVM’nin kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza kapılarını açar açmaz yüzlerce kişi, birden kapılara yüklenince ezilme tehlikesi geçirdi. Kalabalık içerisinde bulunan birçok kadın ve çocuk, zor anlar yaşadı. Bu arada AVM’nin otomatik kapısı itiş kakış sırasında kırılarak yere düştü. Cam kesikleriyle yaralanan olmadı ama ezilme tehlikesiyle sıkışıklıkta nefes almakta zorlanan bazı müşteriler fenalaştı. Vatandaşlar organizasyon eksiliğinden dert yandı.

 

 

Kapıların açılmasından kısa bir süre sonra kapıda yaşanan yoğunluk nedeniyle Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, mağaza girişinde önlem aldı. Mağazaya girmeyi başaran bazı vatandaşlar, aradığı ürünün kalmadığını öğrenince sinirlendi. Bazı vatandaşlar ise yaşanan izdihamdan dolayı alışveriş yapmadan mağazadan çıkmaya çalıştı.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş