MASTER PLANLI, DEPREM DİRENÇLİ KENT OLACAĞIZ..!

MASTER PLANLI, DEPREM DİRENÇLİ KENT OLACAĞIZ..!
Yayınlama: 06.01.2024
Düzenleme: 06.01.2024
4.058
A+
A-

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’ün yürüttüğü Deprem Dirençli Kentler Projesi’ne Çanakkale’nin de katılacağını açıkladı. Erkek daha öncede İstanbul Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Çanakkale Deprem Master Planının hazırlanacağını müjdelemişti…

 

 

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, proje için tüm güçleri ile çalışacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Değerli Naci Görür Hocam, Deprem konusunda hassasiyeti yüksek kentlerden biri olan Çanakkale’de, 1 Nisan itibariyle DEPREM DİRENÇLİ KENTLER için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu önemli kampanya için de sizlere minnettarız.”

 

NACİ GÖRÜR’DEN ERKEK’E TEŞEKKÜR…

 

Erkek’in açıklamasına yanıt veren Görür ise teşekkür ederek, “CHP Çanakkale aday adayı Muharrem Erkek de DEPREM DİRENÇLİ KENTLER KAMPANYASINI destekliyor, teşekkür ederiz” dedi.

 

 

ÇANAKKALE VE İBB ORTAK DEPREM PLANI OLUŞTURACAK…

 

CHP’li Erkek, daha önce de bir müjde vermiş ve Çanakkale ile ilgili ivedi bir şekilde İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle ortak deprem master planı yapacaklarını açıklamıştı.

 

Erkek, “İBB ile ortak deprem master planı hazırlanacak. Şimdiden ön çalışmalarını başlattık. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve Çanakkale Belediyemiz deprem master planı hazırlayacağız. Çok önemli bir proje” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş