Kırgınlık Söz Konusu Değil…

AK Parti eski İl Başkanlarından Muzaffer Kutlu, katıldığı 55’inci Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında büyük ilgi gördü. Aynı ilgiyi kendi işletmesinin açılışında göremeyen Kutlu; “Kırgınlık söz konusu değil, biz dava adamıyız” dedi

Kırgınlık Söz Konusu Değil…
Yayınlama: 21.11.2016
2.221
A+
A-

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığının, 55’inci Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında dikkat çeken isimlerden biri eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu’ydu. Kutlu daha toplantının yapıldığı salona girmeden partililer tarafından büyük ilgi gördü. İki hafta kadar önce eşinin ortağı olduğu eğitim kurumunun açılışına AK Partili hiç bir üst yönetici katılmadığı için Kutlu’nun toplantıya katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Ogün açılşa Ak Partililer katılmayınca kurdeleyi kesmek CHP’lilere kalmış ve bu durum 7 yıl il başkanı olarak partisine hizmet eden Muzaffer Kutlu’ya vefasızlık olarak konuşulmuştu.

 

Ancak Muzaffer Kutlu, tam anlamıyla bir vefa örneği sergiledi ve partisinin yanında yer alarak gelmeyecek diyenleri adeta utandırdı. Neredeysa herkesle selamlaşıp sohbet eden Kutlu, samimi görüntüler verirken; “Kırgınlık söz konusu değil, biz dava adamıyız. Daima partimizin yanında ve hizmetindeyiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş