KARABİGA’DA KİMSE EVSİZ KALMAYACAK..!

KARABİGA’DA KİMSE EVSİZ KALMAYACAK..!
Yayınlama: 22.03.2024
Düzenleme: 22.03.2024
1.634
A+
A-

Karabiga’da geçtiğimiz yıllarda “İlk Evim ve İlk İş Yerim” projesi kapsamında 104 konutluk TOKİ projesi gerçekleştirilmiş ancak başvurular il genelinden alınınca kurada ev çıkmayan belde halkı mağdur olmuştu.

Yaşanan mağduriyetin giderilmesi amacıyla Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in girişimleriyle başlatılan ve sadece Karabiga halkını kapsayan ikinci TOKİ projesinde talepler toplanmaya başladı. Milletvekili Gider, yeni dönemde başlatılacak 3. TOKİ müjdesini de şimdiden verdi…

 

Karabiga’da geçtiğimiz yıllarda “İlk Evim ve İlk İş Yerim” projesi kapsamında 104 konutluk TOKİ projesi başlatılmıştı. Başvuruların il genelinde olması dolayısı ile Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yeni bir girişimde bulunarak sadece Karabigalılara özel TOKİ projesi için görüşmelerini yaptı.

 

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile birlikte Ankara’da TOKİ Başkanıyla görüşmelerinin ardından müjdeyi Aralık ayında duyuran Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi; “Hemşerilerimizin mağduriyetini ortadan kaldırmak için giriştiklerimizi yaptık. Sadece Karabigalı hemşerilerimize özel 50 adet konutu Karabiga’mıza kazandırıyoruz. Mart ayı itibariyle talepleri toplamaya başlayacağız” demişti.

 

Karabiga halkının mağduriyetini gidermek amacıyla ek olarak yapılacak 50 adet TOKİ konutu için 20 Mart 2024 Çarşamba günü itibariyle talep toplama işlemine başlanırken Başkan Ahmet Elbi, yeni dönemde ayriyeten 100 konut için daha çalışmalara başlayacağız müjdesini verdi. Başkan Elbi, bu projede büyük emekleri olan, TOKİ Başkanı ile görüşerek sürecin başından bu yana destek ve takipçisi olan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e de teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş