FELAKET OLSA HESABINI KİM VERECEK..!

FELAKET OLSA HESABINI KİM VERECEK..!
Yayınlama: 12.09.2023
1.804
A+
A-

Çanakkale’de sabah erken saatlerde yaşanan yangın yerleşim alanlarını bir kez daha tehdit etti. Yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederek evlere ulaşmasını engelleyen vatandaşların gece yarısı kıvılcımlar saçan trafo nedeniyle yetkililere ihbarda bulunduğu ancak herhangi bir müdahale yapılmadığı iddia edildi…

 

Çanakkale sabahını güneşten önce alevler aydınlattı. 18 Mart Üniversitesine yakın bölgede bulunan İdeal Kent ve Dört Mevsim Sitelerinin arasında bulunan makilik boş alanda saat 06.00 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Yangını fark eden site sakinleri panikle evleri boşaltırken ilk müdahaleyi site güvenliği için katlarda bulunan yangın söndürme tüpleriyle yaptılar. Vatandaşların girişimiyle alevler konutlardan uzak tutularak büyük bir felaketin önüne geçilirken yangın itfaiye ve helikopterin müdahalesiyle tamamen söndürüldü.

 

KORKUTAN YANGINDA İHMAL İDDİASI…

 

Korku dolu anlar yaşayan site sakinlerinin iddiaları ise yangından daha büyük bir ihmal olduğunu gözler önüne serdi. Gece saat 24.00 sıralarında bölgede bulunan trafodan kıvılcımlar çıktığını fark ettiklerini belirten vatandaşlar; “Birçok kişi defalarca UEDAŞ’ı arayarak ihbarda bulundu. Israrımız sonucu geçte olsa bir ekip geldi ancak trafonun altında kuru otlar bulunduğunu ve her an yangın çıkabileceğini söylememize rağmen tozdan kaynaklı diyerek herhangi bir müdahalede bulunmadan bölgeden ayrıldılar. Sabah saat 06.00 sıralarında korktuğumuz başımıza geldi ve trafo patlayarak yangın çıktı. Yangın söndürme tüpleriyle ilk müdahaleyi yapmasak felaket olabilirdi. Canımızı ve malımızı tehdit eden bu yangında kimin ihmali varsa gereğinin yapılmasını istiyoruz” dediler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş