KARANLIK ARAZİDE PUSUYA YATMIŞLAR..!

KARANLIK ARAZİDE PUSUYA YATMIŞLAR..!
Yayınlama: 10.02.2024
Düzenleme: 10.02.2024
3.816
A+
A-

Uğradığı silahlı saldırı da ölümden dönen işadamının üzerinde çelik yelek bulunmadığı, yaralı olmasına hayatını çevikliğinin kurtardığı ortaya çıktı.

Belediye başkan adayı olan işadamının, olay gecesi fabrikasında bölge esnafıyla toplantı yaptığı, 35 mermi isabet etmesine rağmen aracıyla hızla uzaklaşarak kanlı pusudan sağ çıktığı öğrenildi…

 

Çanakkale’yi sarsan korkunç saldırı gece saat 00:15 sıralarında Yenice İlçesi’ne bağlı Kurtlar Köyünde meydana gelmiş, Petrol, gıda, tarım, hayvancılık ve orman ürünleri alanında şirketleri bulunan iş adamı Mehmet Çelik, Yenice Sokak üzerinde yer alan organik gıda paketleme ve soğuk hava teslislerinin bulunduğu fabrikasında gece geç saatlerde ayrılırken kimliği henüz belirsiz saldırganlar tarafından çapraz ateşe alınarak kurşun yağmuruna tutulmuştu.

 

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPIYORDU…

 

Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Çelik’in, Kandil gecesi olması nedeniyle bölge esnafları ile kahvehanede planlanan seçim çalışmaları toplantısını fabrikasında yaptığı ve gece geç saatlere kadar görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Toplantının sona ermesinin ardından fabrikanın otoparkında arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Çelik, daha sonra evine gitmek üzere aracına binerek hareket etti.

 

HAYAT KURTARAN HAMLE…

 

Ancak fabrika kapısından çıkar çıkmaz pusuda bekleyen kimliği belirsiz şahıslarca gizlendikleri karanlık araziden tüfek ve tabancalarla yaylım ateşine tutuldu. Çapraz ateş altında kalan Çelik’in kullandığı aracın şoför mahalline 35 kurşun isabet etti. Gelen ilk bilgilerin aksine Mehmet Çelik’in üzerinde koruma amaçlı çelik değil sıradan bir yelek bulunduğu, hayatını kurtaran hamlenin yaralı ve saldırı altında olmasına rağmen çevik bir hareketle aracının hâkimiyetini koruyarak hızla olay yerinden uzaklaşmasının kurtardığı ortaya çıktı.

 

 

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ…

 

Sol kolundan 4 mermi yarası alan, omuz ve sağ elinden vurulan işadamı, Yenice Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edilmişti. Başarılı geçen ameliyat sonrası hayati tehlikesinin bulunmadığı, kontrol altında devam eden tedavi sürecinde sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

SİYASİ YADA TİCARİ BİR BOYUTU YOK…

 

Herhangi bir düşmanı yada husumetlisi bulunmadığı öğrenilen Mehmet Çelik’e yönelik silahlı saldırının siyasi yada ticari bir boyutunun bulunmadığı, bölge de ve farklı illerde bir çok yatırımı bulunan tanınan ve sevilen işadamının neden hedef seçildiğinin devam eden soruşturma neticesinde netleşeceği bildirildi.

Öte yandan Jandarma olayın gerçekleştiği fabrika etrafında ve iş adamına ait tesislerde geniş güvenlik önlemleri alırken, elde edilen bilgiler ışığında saldırganların yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş