KATİL BARİYER RESMEN BİÇTİ..!

1915 Çanakkale Köprüsünde görevli motosiklet tutkunu genç mühendis, Korudağ mevkiinde bariyerlere çarparak feci şekilde can verdi. Cansız bedenine ikiye bölünen motosikletten 20 metre uzaklıkta ulaşılırken kaskı 50 metre ileride bulundu…

KATİL BARİYER RESMEN BİÇTİ..!
Yayınlama: 09.09.2019
7.700
A+
A-

1915 Çanakkale Köprüsünde görevli motosiklet tutkunu genç mühendis, Korudağ mevkiinde bariyerlere çarparak feci şekilde can verdi. Cansız bedenine ikiye bölünen motosikletten 20 metre uzaklıkta ulaşılırken kaskı 50 metre ileride bulundu…

 

Edirne-Çanakkale yolu Korudağ mevkiinde sevgilisini otogara bıraktıktan sonra evine dönen 36 yaşındaki motosiklet tutkunu Maden Mühendisi İsmail Hakkı Cunedioğlu, bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

 

 

Kaza, Edirne-Çanakkale Korudağ mevkii Gelibolu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Maden Mühendisi olan ve 1915 Çanakkale Köprüsü projesinde iş güvenliği şefi olarak çalışan 36 yaşındaki İsmail Hakkı Cunedioğlu, sevgilisini Tekirdağ’da otogara bıraktı. Ardından 31 SB 902 plakalı motosikletine binen Cunedioğlu, evine gitmek üzere yola koyuldu. Bir süre yola devam eden motosikletli, Korudağ virajlarına geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle gidon hakimiyetini kaybederek motosiklet sürücülerinin kabusu olan ve çok sayıda can alması nedeniyle katil bariyer olarak adlandırılan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön tekerleği koparak metrelerce sürüklenen motosiklet ve sürücü Cunedioğlu, feci şekilde hayatını kaybetti.

 

MOTOSİKLETİN ÖN TEKERLEĞİ KOPTU….

 

Olayın ardından çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Cunedioğlu üzerinde yaptığı tetkikler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Çarpmasın etkisiyle sürücü Cunedioğlu’nun yaklaşık 20 metre sürüklendiği, çarpmanın şiddetiyle motosikletin ön tekerleğini tamamen koptuğu, kaskının ise yaklaşık 50 metre ileride bulunduğu öğrenildi. Üzeri kapatılan cenaze, polis ekiplerinin aldığı güvenlik çemberi içerisinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

 

 

AİLE KAZAYI GÖRENLERİNE KENDİSİNE ULAŞMASINI İSTİYOR…

 

Kazanın ardından olayı haber alan kardeşi Hamza Cunedioğlu, cenazeyi teslim almak üzere Hatay’dan Edirne’ye geldi. Cunedioğlu ailesi, Maden Mühendisi gencin kazasını görenlerin kendilerine ulaşmasını istedi. Öte yandan motosiklet tutkunu gençten geriye, motosiklet kullanırken, spor yaparken ve yavru köpekleri beslerken ki görüntüyle kaldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sosyal medya üzerinden kazaya şahit olanlara yönelik olarak ise çağrıda bulunuldu; “Çanakkale Gelibolu Korudağ mevkiinde motosikletiyle yaptığı kaza sonucu hayata veda etti. Profesyonel binici olan abimim böyle bir yolda kaza yapma ihtimali yoktur. Dışarıdan müdahale ile hakimiyetini kaybedip kazayı yaptığını düşünüyoruz. Kazayı gören veya kaza hakkında bir bilgi duyanların insanlık namına aramalarını rica ediyoruz. 0542 225 0188”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş