KIRMIZI IŞIKTA CAN PAZARI..!

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Takla atan aracın altında kalan bir motosiklet sürücüsüyle birlikte toplam 4 kişi yaralandı…

KIRMIZI IŞIKTA CAN PAZARI..!
Yayınlama: 03.09.2017
7.975
A+
A-

Kaza, Çanakkale’nin Kepez Beldesinde bulunan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yönetiminde ki 34 EZ 2372 plakalı otomobil ile Kepez’den Dardanos istikametine giden sürücüsü Hasan İnan, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini  kaybetti. İnan aracı ile önce kımızı ışıkta bekleyen bir otomobile ardından motosiklete çarptı.

 

Kazanın şiddetiyle 34 plakalı araç takla atarken çarptığı motosiklet ile birlikte sürücüsü altında kaldı. Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler ve çevredeki vatandaşlar yaparken olay yerine polis ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Takla atan araçta bulunan 3 kişi ve otomobilin altında kalan motosiklet sürücüsü bölgeye gelen ambulanslar ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş