Kötülüklerin Üzerine SEL Olup Akacak..!

Kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’nden Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Celal Sel için devir teslim töreni gerçekleştirildi. Emniyet Müdürlüğü binası önünde Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Çanakkale eski Emniyet Müdürü Yılmaz Özden tarafından karşılanan Sel, şehitler diyarı Çanakkale’de görev yapacak olmaktan büyük gurur ve onur duyduğunu söyledi…

Kötülüklerin Üzerine SEL Olup Akacak..!
Yayınlama: 01.11.2016
768
A+
A-

Kısa bir süre önce yayınlanan kararname ile Çanakkale Emniyet Müdürü Yılmaz Özden Polis Baş Müfettişliği görevine getirilirken Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel atanmıştı.

Çanakkale’nin yeni İl Emniyet Müdürü Celal Sel için İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Eski Çanakkale İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, emniyet müdür yardımcıları ve büro amirleri karşılama töreninde hazır bulundu.

Celal SEL Kimdir..?

Kütahya İli Simav İlçesi doğumlu olan Celal Sel, Polis Akademisi’nden 1990 yılında mezun olarak İzmir’de Komiser Yardımcısı rütbesinde mesleğe başladı. Sırasıyla Kahramanmaraş’ta, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığında ve İstanbul’da görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı. Ocak 2015 tarihinde müşterek Kararname ile Şırnak İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sel, evli ve 1 çocuk babası.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş