LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim çalışmalarına çok hızlı başladı. Tempo düşürmeden her gün bir açılış yapan, ilçeden ilçeye, köyden köye koşan Turan, durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdürüyor. İftar ve sahur sofralarında halka bütünleşen milletvekili, Atom Karınca lakabının hakkını sonuna kadar veriyor…

LAF DEĞİL İŞ ÜRETİYORUZ
Yayınlama: 01.06.2018
8.056
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim çalışmalarına çok hızlı başladı. Tempo düşürmeden her gün bir açılış yapan, ilçeden ilçeye, köyden köye koşan Turan, durmadan yorulmadan çalışmalarını sürdürüyor. İftar ve sahur sofralarında halka bütünleşen milletvekili, Atom Karınca lakabının hakkını sonuna kadar veriyor…

 

GİTTİĞİ HER YERDE BAŞTACI…

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, seçim çalışmalarında Çanakkale’ye yaptığı yatırım ve hizmetlerin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Gittiği her yerde büyük sevgi seliyle karşılaşan Turan ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleri ile yarışıyor. Çanakkale’nin diğer illere kıyasla köy sayısı bir hayli fazla, buna rağmen iktidar partisi az da olda, çok da olsa her köye bir şekilde dokunmayı, hizmet götürmeyi başarmış. Bu yüzden Milletvekili Turan’ı gittiği köylerde sitem değil, kendine kucak açan köylüler bekliyor. Bazen bugüne kadar köye gelen ilk vekil olarak takdir topluyor bazen ise köy ve köylünün acil bir ihtiyacını hemen çözerek kalplerde taht kuruyor. Köyün girişinde alkışlar eşliğinde karşılanan Bülent Turan, arkasından sular dökülerek uğurlanıyor.

 

 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR…

 

Boğaz köprüsü, tüneller, hastaneler, okullar, spor salonları, yollar, barajlar, göletler, OSB gibi saymakla bitmeyen yatırımların mimarı olan Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, laf değil hizmet ürettiklerini üretmeye de devam edeceklerini söyledi. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Turan; “Bizler Çanakkale’yi çok seviyoruz. Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekiliyim. Hamdolsun 3 yıldan beri bunu da gösterdik. Elimizden geldiğince köylerimize, ilçelerimize hizmet etmeye muhtarlarımızın dertlerini teşkilatlarımızın taleplerini yerine getirme çok yoğun gayret gösterdik. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Köprüsünden tüneline kadar, OSB’sinden hastanesine kadar her bir ihtiyacımızı masaya yatırdık, büyük işler yaptık hamdolsun. Öyle batının Hakkari’si, yatırım almaz ifadeleri çok geride kaldı. Hizmetlerimiz devam edecek. Doğduğum ve doyduğum bu topraklara hizmet etmek benim için büyük şereftir’’ dedi.

 

 

ÇANAKKALE’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK…

 

‘‘Hizmetse hizmet, yatırımsa yatırım halkımız ne istediyse onu yaptık’’diyen Turan; ‘‘O yüzden diyorum elimiz çok güçlü. Halkımız hizmete oy verecektir. Bütün ilçelerimiz ayağa kalkmaya başladı. İstiyoruz ki bu dönem daha güçlü olalım. Çanakkale kazandı, kazanmaya devam ediyor. Kaybedecek zamanı yok. Seçimler içerisinde en rahat zamanımız bu zaman. Birileri her ne kadar Ak Parti’nin oyu düşecek, Çanakkale’de 4 sıfır CHP alacak gibi saçma sapan rüyalar görse de bu milletin irfanı ihsanı göreceksiniz, Çanakkale’de de Türkiye’de de Ak Parti’yi farkla birinci yapacak bunu inanarak söylüyorum. CHP 4 vekil değil havayı alacak” şeklinde konuştu.

 

 

FARK ATACAĞIZ YA DA BEN YOKUM…

 

Ak Parti Çanakkale’de birinci parti olur mu? Olmaz mı? Kıl payı kaçırır mı? Kaçırmaz mı? İddialarının artık geride kalması gerektiğini vurgulayan Turan; ‘‘Fark olması gerekiyor. CHP ile aramızda 300- 600 değil binlerce fark olması lazım. Öyle kıl payı kazanmayı falan da kabul etmiyorum. Sizin CHP dediğiniz ne yaptı bu memlekete. Çok net söylüyorum, Çanakkale’de Ak Parti birinci parti olmasın bir daha Çanakkale’den aday olmam’’ dedi.

 

 

ERDOĞANI SEVENLER MECLİSTE KRİZ ÇIKMASINI İSTEMEZ…

 

Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a oy veririm mecliste Ak Partiye oy vermem şeklinde bir algı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken Bülent Turan; ‘‘ Hesabı ve oyunu bozulanlar, O olmasa ben olsaydım diyenler Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verelim partiye oy vermeyelim propagandası yapıyorlar. Bunlar sağdan say 10, soldan say 5 kişiler. Erdoğan’ı seven adam mecliste zayıf olsunda kriz çıksın istemez. Erdoğan başkan oldu. Partisi zayıf, ittifak zayıf böyle bir şey olabilir mi? Hakim ve Savcılar Kurulunu, Anayasa Mahkemesini meclis atayacak. Bir zincir en zayıf halkasından sallanır, o yüzden her adımlarımızı sağlam atmamız lazım. Reisimize nasıl sahip çıkıyorsak partimize de öyle sahip çıkacağız’’şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş