YERSİZ YERE YERLİ KAVGA!

Ak Parti Gençlik Kolları yeni başkanının ismi belli oldu ortalık karıştı. Genç başkan Burak Balık içki içiyor diye Çanakkaleli değil diye ötekileştirildi, ayrıştırıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan linç politikası tepki gördü…

YERSİZ YERE YERLİ KAVGA!
Yayınlama: 22.02.2018
7.714
A+
A-

Ak Parti Gençlik Kolları yeni başkanının ismi belli oldu ortalık karıştı. Genç başkan Burak Balık içki içiyor diye Çanakkaleli değil diye ötekileştirildi, ayrıştırıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan linç politikası tepki gördü…

 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi öncesi genel merkez tarafından başkanlık için sürpriz bir isim belirlendi. Üniversite öğrencisi Burak Balık’ın adı siyasi kulislere bomba gibi düştü ve ortalık karıştı. İsmin belli olmasıyla birlikte sosyal medyada linç başladı. Genç başkan bizzat kendi partilileri tarafından içki içiyor, Çanakkaleli değil diye ötekileştirildi, ayrıştırıldı. Sert tepkiler ardı ardına gelirken Burak Balık’a sahip çıkanların sayısının çok az olması ise gözden kaçmadı.

 

Çanakkale’de kamu kurum kuruluş müdürlerinin tamamına yakını Çanakkaleli değilken, Balık’ın Çanakkaleli olmaması göze battı. Çanakkale’de iki dönem üst üste belediye başkan adayı olan Murat Efe’de birçok üst düzey parti yöneticisi gibi alkol kullanıyordu. Balık’ın alkol kullanması göze battı. Balık’ın özel yaşamı ile itibarsızlaştırılmaya çalışılması duyarlı partililer ve Çanakkaleliler tarafından büyük tepki gördü.

 

REİSİN ADINA RACON KESEMEZSİNİZ…

 

Konu ile ilgili en dikkat çekici tepki ise Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız’dan geldi. ‘‘Kimse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adına racon kesme hakkına sahip değildir’’ diyen Yıldız, kimsenin kimseyi özel yaşamı ile yargılamaya hakkı olmadığını söyledi.

 

Yıldız, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

‘‘AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanımız Burak Balık atanmış olup kendisine görevinde başarılar diliyorum.

Sosyal medya üzerinden atama kararı üzerine Burak Balık’ı hedef alan asılsız paylaşımları doğru bulmadığımı, kimsenin başka bir insanı özellikle genç bir kardeşimizi özel yaşamıyla yargılama hakkına sahip olmadığını ifade etmek istiyorum.
 

Düşünce ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşmayan her türlü eleştiriye açık olduğumuzun ve bu tür konuların konuşulması gereken yerlerin sosyal medya değil parti binları ve danışma meclisi toplantılarımız olduğunun bilinmesini istiyorum.
 

Zaman ikilik yaratma değil iri olma diri olma zamanıdır. Aday olmak herkesin hakkıdır ama kim görev aldıysa bizim başkanımızdır, aday olan kardeşlerimizle birlikte tüm teşkilatımız sonuna kadar arkasındadır.

AK Parti Çanakkale’de Milletvekilleriyle, İl ve İlçe Başkanlarıyla, Kadın ve Gençlik Kollarıyla, Mahalle Teşkilatıyla ve on binlerce üyesiyle bir bütündür. Lideri Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , hedefi güçlü Türkiye, güçlü Çanakkale’dir.
Kimse Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adına racon kesme hakkına sahip değildir.’’

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş