MAÇIN SONRASI KORKUNÇ… ÖĞRENCİ KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI..!

MAÇIN SONRASI KORKUNÇ… ÖĞRENCİ KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI..!
Yayınlama: 25.10.2023
Düzenleme: 25.10.2023
2.452
A+
A-

Çanakkale Kerime Sultan KYK Erkek Öğrenci Yurdunda bir gencin, merdiven boşluğunda cansız bedenine ulaşıldı. Görgü tanıkları olayın intihar olduğunu belirtirken olaya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Öğrencinin 5. kattan kendini boşluğa bıraktığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz hafta Eskişehir iki üniversite öğrencisinin intiharı ile sarsılmıştı…

 

Korkunç olay dün gece yarısından sonra 1600 öğrencinin kaldığı Tekzen Bölgesinde bulunan Çanakkale Kerime Sultan KYK Erkek Öğrenci Yurdunda meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve sağlık ekipleri ismi açıklayan erkek bir öğrencinin yurt binası içinde bulunan merdiven boşluğunda cansız bedenine ulaştı.

 

ÖĞRENCİLERİN İFADESİ ALINDI…

 

Yurt yetkilileri ve üniversite görevlileri de olay yerine gelirken emniyet güçleri merdiven ve pencerelerde toplanan endişeli öğrencilerin yeni bir tehlike yaşamaması için güvenlik önlemi alarak kalabalığı dağıttı. Savcının incelemesinden sonra cansız bedeni morga kaldırılırken polis olayın intihar mı, kaza mı, yoksa itme sonucu cinayet mi olduğunu çözmek için güvenlik kameralarını inceleyerek görgü tanığı olan öğrencilerin ifadesini aldı.

 

ARKADAŞLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANMIŞ…

 

Üzerinde Galatasaray forması bulunan talihsiz gencin arkadaşları verdikleri ifadede de dün akşam saat 19.45’de başlayan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 3. haftasında Galatasaray ile Bayern Münih arasında oynanan maçı birlikte izlediklerini, Alman takımının 3-1 kazandığı karşılaşma sonrası 5. Katın merdiven boşluğunda gördükleri arkadaşlarının aşağıya atlayacağını anlayarak seslenmek suretiyle engellemeye çalıştıklarını ancak başarılı olmadıklarını söyledikleri öğrenildi. Kameraları inceleyen polis ekipleri, alınan ifadelerle görüntülerin örtüştüğünü belirlediği kaydedildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş