CHP Fena Karıştı..!

Çanakkale Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü İdari İşler Personeli Önder Musaoğlu öyle bir paylaşım yaptı ki herkes bu işin sonu mahkemede biter dedi…

CHP Fena Karıştı..!
Yayınlama: 10.12.2016
7.692
A+
A-

Her şey Küçük’ün o paylaşımıyla başladı…

Sosyal medya üzerinden patlak veren kavganın fitili CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün 3 Aralık tarihinde kendisine ait Facebook ve Twitter hesabında; “Sn Gn Başkanın Miting alanında olduğunu anons ettirdikleri ciddi olarak canımı sıktı (N. Ilıcak, A. Bulaç, Ş. Alpay vs)  Açıkçası midem bulandı.” Şeklinde bir paylaşım yapmasıyla ateşlenmişti.

 

Ünüvar dahil oldu ortalık karıştı…

 

Bu açıklamaya Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar; “Sayın CHP üyem eğer hala CHP üyesi iseniz üye olmanın gereklerini yerine getiriniz değilseniz yazdıklarımı dikkate almayınız.” diyerek yorumda bulunmuş ve ardından sosyal medyada ateşli bir tartışma başlamıştı. Küçük, bu yoruma; “Bu partide üye olmanın, CHP li olmanın sorumluluğunu hiç kimseden öğrenecek değilim. Hele hele sizden hiç değil. Sizi saygıya davet ediyorum.” Şeklinde tepki göstermiş ve ardından fanları Ünivar’ı adeta topa tutmuştu.

 

Özel kalem eleştirinin dozunu kaçırdı…

 

Yaşanan tartışmalara yine sosyal medya üzerinden bu defa Çanakkale Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü İdari İşler Personeli  Önder Musaoğlu dahil oldu. Ancak Musaoğlu, Başkan Yardımcısı Ünüvar’ı destekleyeceğim derken dozu kaçırdı ve küfür, hakaret ve tehdit içeren cümlelerle dolu bir paylaşımda bulundu. Tek tek isim vererek kullandığı ifadeler büyük tepki çekerken Ahmet Küçük tarafından kayıt altına alındı ve kamuoyu ile paylaşıldı. Başkan Ülgür Gökhan’ın yanından ayırmadığı Önder Musaoğlu’na uyarı mı geldi bilinmez ama kısa süre sonra o paylaşımları sildi.

Silinmesine rağmen kopyası elinde bulunan o paylaşımı Ahmet Küçük; “Çanakkale Bld Başkanının teşrifatçısı Önder Musaoğlu tarafından paylaşılmış. Herkes okusun diye paylaştım. Lütfen tamamını okuyun” diyerek facebook hesabından yayınladı.

 

İşte Önder Musaoğlu’nun o yazısı…

 

“Sevgili, ne yazıkki parti üyesi arkadaşlar ( ilhan kaya, serkan çevikalp, deniz erdoğan, ahmet küçük,vb)……!!!! Allah aşkına sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz da Rebiye hanımla Cengiz beye hakaret ediyorsunuz???!!!! Ulan İlhan!!! Senin bu şehre ilk geldiğin zamanları bir ben bilirim, bir deniz artam bilir, bir de tolga özdemir bilir yalama, yakala,sunepe şerefsiz!!! Serkan; chp nin ilk uyelerindenim diye artislik yaparsın, bu zamana kadar ne chp ye faydan olmuş, ne kendine, ne de bir başkasına… dua et seni yolda gördüğümde yanında çoluğun çocuğun oluyor, Sana neyin ne olduğunu iyi anlatırdım..!! Deniz erdoğan sana hiçbir şey demiyorum, burada dersem çok ayip olur, bana yakistirmazlar, sana da özel konusucam !!!! Gelelim ahmet küçük beye….. ilk milletvekili nasıl oldunuz iyi biliriz, piyango.. ADAM bulamadılar, siz oldunuz… daha sonra da dümeni kurup genel merkezde önder sav a yalakaliklarla diğer zamanlar da milletvekili oldunuz. Bunu tüm canakkaleliler biliyor. Kime ne faydaniz dokundu ki şimdiye kadar ? Parti içini karistirmaktan başka ne yaptınız? Madem bazı geri zekalı arkadaşların (örnek:serkan cevikalp) dedigine gore efsanesiniz de neden ön seçimlerde esameniz okunmadı??!! Yaw arkadaşlar bırakın Rebiye Ünüvar ı , Cengiz Ünüvar ı da bir kendinize bakın!!! Fetö culermis!!!! Adam eski rektore “geçmiş olsun hocam” demiş, diyecek tabi, adam bu kentte herkesçe tanınan bir DOKTOR, diğeri de zamanın rektörü!!!.. Herkese , istediğine istediği yorumu yapar..!!! Kadın bu kentte tanınan bir eğitimci, uzun zamandır bu şehirde yaşarlar ve sizlerden daha sosyal demokratkardir!!! Serkan Rebiye hanım erzurum doğumlu demissin..sen canakkale dogumlusun da ne faydan var lan şehrine!! Ama dur ben sana anladığım dilden anlatacam!!!!…..Allah aşkına bu adamları kaile almayın, almayın da kendilerini bişey sanmasinlar, yazık laf ettikçe kendilerini bişey sanıyorlar …???!!!!”

Bu aşağılık paylaşımı sizde görün dedi…

Ahmet Küçük, yazının ardından yaptığı son paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi;
“Değerli sayfa üyesi dostlarım. Yukarıdaki yazıyı Çanakkale Belediye Başkanı Sn. Gökhan’ın Adnan İlter’den sonra teşrifatçısı olan Önder Musaoğlu yazmış. Kendi sayfasında paylaşmış. Bu aşağılık, seviyesiz paylaşımı sizde görün, görmeyenlerde görsün diye paylaştım. Ahmet Küçük 41 yıllık CHP üyesi olarak 4 defa Milletvekili ön seçime girip 2 defa birinci, 1defa üçüncü, 1defa dördüncü oldum. 2 defada merkez yoklamasıyla birinci ve ikinci oldum. Hikayemizi siz dostlarıma tekrara lüzum yok. Savunmaya çalıştıkları kaç defa ön seçime girip bir yerlere seçilmiş Ben Ahmet Küçük olarak bu gibi kemikçilere karşı geçmişimi onurumu koruyacak refleks yıllarımı verdiğim CHP örgütünde vardır diye düşünüyorum. Ben kenara çekildim ve kenardan partime yararlı olma derdindeyim. Korkunuz nedir bilmem ama korkunun ecele faydası yoktur. Kamu oyuna saygılarımla…”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş