Maskeli Katil..!

Gece yarısı meydana gelen silahlı saldırıda iki genç yaşamını yitirirken bir kişi yaralandı. Polis her yerde maskeli saldırganı arıyor…

Maskeli Katil..!
Yayınlama: 13.01.2017
34.644
A+
A-

Çanakkale dondurucu soğukları yaşarken dün gece yine iki ocağa ateş düştü. İsmetpaşa mahallesinde bulunan Çataltepeliler lokalinin hemen arkasında yer alan büfeye silahlı saldırı düzenlendi.

 

Gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olay sırasında büfe sahibi Sezgin ismindeki şahıs ile birlikte Çanakkaleli iki ÇOMÜ öğrencisinin büfe içerisinde sohbet ettiği öğrenildi. İçeri giren ve maskeli olduğu öğrenilen saldırganın hedef gözetmeksizin rastgele ateş etmesi sonucu üniversite öğrencileri Mehmet Kaan Onat ve Adem Sema aldıkları kurşun yaraları sonucu olay yerinde yaşamlarını yitirdiler. Büfe sahibi ise yaralı kurtuldu. Saldırı sonrası yüzünü maske ile gizleyen saldırgan olay yerinden kaçarken polis alarma geçti. Zanlının yakalanması için güvenlik kameralarından yola çıkılarak geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Alınan bilgilere göre saldırının soygun amaçlı olmadığı ileri sürüldü. Büfe sahibinin husumetli olduğu kişiler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken ölen iki gencin olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığı ve tamamen tesadüf eseri orada bulundukları iddia edildi. Büfe sahibi tedavisinin ardından Emniyete götürülürken, alınan ifadesi doğrultusunda soruşturma devam ediyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş