MİLLETVEKİLİNİN KORKU DOLU GECESİ..!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide iskenderoğlu, gece yarısı komşu villadan yükselen alevler arasında yangın dehşetini yaşadı…

MİLLETVEKİLİNİN KORKU DOLU GECESİ..!
Yayınlama: 07.08.2021
14.328
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide iskenderoğlu, gece yarısı komşu villadan yükselen alevler arasında yangın dehşetini yaşadı…

 

Çanakkale’nin tanınmış zenginlerinin tercihi olan Beldemiz mevkiinde ki “Dört Mevsim Sitesi” içerisinde yeralan bir villa da dün gece saat 24.00 sıralarında yangın çıktı. Evden yükselen alevler site sakinleri arasında paniğe neden olurken komşu villada oturan AK Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve ailesi tam anlamıyla dehşeti yaşadı. Alevlerin tehdit ettiği tanınmış bir başka isim ise diğer komşu villada oturan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın Başdanışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ydı.

 

Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı öğrenilen villadan yükselen alevlere müdahale etmek isteyen site sakinleri, ellerinde ki tüm imkanlarla adeta seferber oldu. Jülide iskenderoğlu’nun bahçe hortumuyla su tuttuğu villaya elinde ki yangın söndürme tüpüyle camı kırarak giren eşi Yücel İskenderoğlu’nun yangının büyümesini önlemekte önemli rol oynadığı öğrenildi.

 

Daha sonra olay yerine gelen polis gerekli güvenlik tedbirlerini alırken diğer ekipler elektrik ve doğalgaz bağlantısını kesti. İtfaiyenin gelmesinin hemen ardından alevler kontrol altına alınarak yangın büyümeden söndürüldü. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangına, vatandaşların erken müdahalede bulunmaması nedeniyle en az dört evin yanarak kül olmaktan kurtarıldığı ileri sürüldü.

 

Alevlerin tehdidi altında korku dolu bir gece yaşayan Jülide İskenderoğlu ve ailesi, milletvekili seçildikten sonra uzun yıllardır oturdukları Hastanebayırı halı sahası karşısında ki mütevazi aile evinden taşınarak Çanakkale’nin tanınmış zenginlerinin tercihi olan Dört Mevsim Sitesinde ki villaya taşınmış ve Turan’ın Başdanışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ya komşu olmuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş