Namağlup Başkan Meydan Okudu

Çanakkale Kent Konseyi’nin üçüncü başkan adayı Engin Kandemir oldu. Sosyal yönüyle tanınan Kandemir, bugüne kadar katıldığı 43 farklı seçimin hiç birini kaybetmemesiyle tanınıyor.

Namağlup Başkan Meydan Okudu
Yayınlama: 01.12.2016
8.657
A+
A-

Çanakkale Kent Konseyi’nin 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek seçimli genel kurulu öncesinde üçüncü başkan adayı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ve aynı zamanda Halileli Köyü Muhtarı Engin Kandemir oldu.

Kandemir adaylığını düzenlediği yemekli toplantı ile kamuoyuna açıkladı. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ve üyesinin katıldığı toplantıda belediye başkanları, muhtarlar ve siyasilerde Kandemir’e destek verdi.

 

Millete ferman vermeye değil gönüllere derman olmaya geliyoruz

 

Sosyal yönü güçlü olan Kandemir, bugüne kadar katıldığı 43 farklı seçimin hiç birini kaybetmemesi nedeniyle namağlup başkan sıfatıyla tanınıyor.  Konuşmasında adaletten ayrılmayacağız vurgusu yapan Engin Kandemir, geçtiğimiz günlerde mevcut yönetimce yapılan açıklamalara da değinerek; “Bazıları ağızlarından demokrasiyi eksik etmiyor ama baktığınızda görüyorsunuz ki demokrasi fakirleri, demokrasi katliamı yaparcasına sivil toplum örgütlerinin seçimlere katılmasını engelliyorlar. Almış oldukları kararla bir temsilciyi yok edebilirler ama bir derneği yok edemezler. Biz bunları kendimiz değil hukuka danışarak söylüyoruz. Ayrıca aşağılayıcı, hakaret içeren kelimeler kullanmaktan çekinmiyorlar. Biz onların seviyesine inmeyeceğiz. Şehrimizin ne kadar az kitlesine ulaştıklarını görüyoruz. Şehrimizde bir iki konu dışında hangi soruna değindiler, hanginize ulaştılar. Bunların derdi küçük olsun benim olsun. Bunlar kendi fikrinden, zikrinden olmayanı kabul etmeyen, sadece tek bir tip insan modeli olarak düşünen ve katkı verecek hiçbir fikri kabul etmeyen insanlar. Bende diyorum ki maalesef zavallılar. Biz asla adaletten ayrılmayacağız. Çünkü biz millete ferman vermeye değil gönüllere derman olmaya geliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.