KAYIP AKADEMİSYEN HERKESİ ŞAŞIRTTI..!

KAYIP AKADEMİSYEN HERKESİ ŞAŞIRTTI..!
Yayınlama: 11.09.2023
Düzenleme: 11.09.2023
1.507
A+
A-

Evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan öğretim görevlisi Çanakkale’de bulundu.

Hayatından endişe eden gözü yaşlı yakınları günlerdir her yerde onu ararken genç akademisyen, “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp, yalnız kalmak istedim” diyerek herkesi şaşırttı…

 

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi olan evli ve 1 çocuk babası Gökcan T’den (37), Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında Yeni Mahalle’deki Zirve Konutları’dan ki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamadı.

 

 

5 GÜNDÜR HER YERDE ARANIYORDU…

 

Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Gökcan T. için arama çalışması başlatıldı ancak hiçbir ize rastlanmadı. Genç Akademisyen kaybolduktan 5 gün sonra Keşan’a 34 kilometre uzaklıktaki Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve akrabaları köye gidip Gökcan T. ile görüşerek, kendisini evine getirdi.

 

KAFAMI TOPLAYIP, YALNIZ KALMAK İSTEDİM…

 

Sağlık durumu iyi olan Gökcan T.; “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp, yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum” diye konuştu.

 

 

UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK…

 

Mustafa Helvacıoğlu ise “Günlerdir kayıp olan genç akademisyenimiz Gökcan T’yi her türlü imkanlarımızı kullanarak endişeli ailesi ve yakınları ile karış karış aradık. Umudumuzu hiç kaybetmedik, kolluk kuvvetlerimizle aradık ve sonunda bulduk. Gökcan kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun diler, kayıp arama çalışmaları sırasında destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Gökcan T’nin eşi Damla Suna T. ise eşinin bulunmasından dolayı büyük sevinç yaşadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş