ÖNCE KÖPRÜ ŞİMDİ TREN..!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yine Çanakkale’ye yeni müjdelerle geldi. Bombayı patlatan Turan; “Bandırma’ya gelen tren Çanakkale’ye neden gelmesin?” dedi ve “Köprüyü yapabilen AK Parti bunu da yapar” diyerek iddiasını ortaya koydu…

ÖNCE KÖPRÜ ŞİMDİ TREN..!
Yayınlama: 06.04.2018
15.859
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yine Çanakkale’ye yeni müjdelerle geldi. Bombayı patlatan Turan; “Bandırma’ya gelen tren Çanakkale’ye neden gelmesin?” dedi ve “Köprüyü yapabilen AK Parti bunu da yapar” diyerek iddiasını ortaya koydu…

 

Ankara’da ki yoğun meclis mesaisinden bulduğu her fırsatta kendini seçim bölgesi Çanakkale’ye atan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yine hemşerilerini müjdelerle kucakladı. Çanakkale’ye dair çok önemli hedeflerinin olduğunu vurgulayan Turan, en önemlilerinden birinin demiryolu projesi olduğunun altını çizdi.

Bandırma’ya gelen tren Biga’ya neden gelmesin? diye soran Bülent Turan, cevabı da kendi vererek; “Bu resmi bir açıklama değil ama köprüyü yapabilen AK Parti bunu da yapabilir. Biga’ya gelen tren Çanakkale’ye de gelir. Biz hedefler koyacağız ve bu hedefleri bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

 

 

ÇANAKKALE’YE NE KADAR HİZMET ETSEK AZDIR…

 

İki günlük Çanakkale programının ilk durağı olan Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanlığında, Başkan Ömer Şahin ve Ak Partili Meclis üyeleriyle bir araya gelen Bülent Turan, çeşitli yatırımlar hakkında müjdeler verdi.

Kente her gelişinde halkın beklentilerine yönelik müjdeli haberler getirdiğini belirten Turan, sağlık ve sportif yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunarak; “Bugün bürokratik engellerden dolayı başlanamayan Bozcaada spor salonu için çok şükür sorunu çözdük. Adalı gençlerimizin yararlanacağı futbol sahasına başlıyoruz. Ayrıca, Gelibolu Fındıklı, Biga Yolindi, Lapseki Şahinli, Çan Kocayayla ve merkezde Aşağıokçular köylerimize futbol sahaları kazandıracağız. Bilindiği üzere Güzelyalı’da Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi yapılacak. İşte o 80 milyon TL maliyetli Gençlik Merkezimize başlıyoruz. Ayrıca Çan Devlet Hastanesi 11 Nisan’da ihaleye çıkıyor. Şehir merkezimizde ki sağlık kuruluşlarını aratmayan bir hastane olacak. Yine bitme aşamasında olan Lapseki ve Haziran ayında tamamlanması ön görülen Yenice hükümet konağının yanı sıra Bayramiç’te de Nisan ayında hükümet konağı inşaatına başlayacağız. Ayvacık ve Eceabat’ta da aynı şekilde hükümet konakları yükselecek. Çanakkale’ye ne kadar hizmet etsek azdır. Biziler hizmet etmek için Çanakkale halkımızın emrindeyiz. Gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

 

3 MİLYONA MAL OLAN SPOR SALONUNU HİZMETE AÇTI…

 

Daha sonra ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Spor Salonunun açılışını gerçekleştiren Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, burada; “Bandırmaya gelen trenin Biga’ya gelmesi şehrimize, bölgemize, Biga’mıza çok büyük katkı sağlar. Biga’ya gelen trende Çanakkale’ye gelir” diyerek müjdeyi patlattı. Bilindiği gibi özellikle sanayinin gelişmesi ve ekonominin büyümesi açısından son derece büyük öneme sahip olan demiryolu hattı, daha önce 1915 Çanakkale Köprüsü projesine dahil edilmiş ancak yapılan ihalede tren yoluna yer verilmemişti.  

Çanakkale’ye dair çok önemli bir hedeflerinin olduğunu vurgulayan Bülent Turan, o gün köprü projesinin dışında bırakılan tren hattı konusunda çarpıcı açıklamalarıyla Çanakkale’yi heyecanlandırmayı başardı.

 

 

BU TREN ÇANAKKALEMİZE YAKIŞIR…

 

Sadece gönlümüzden geçen bir işi söylemek isteriz diyerek sözlerine başlayan Turan; “Biga’mıza da tren yakışır. Bandırmaya gelen trenin Biga’ya gelmesi şehrimize, bölgemize, Biga’mıza çok büyük katkı sağlar. Biga’ya gelen trende Çanakkale’ye gelir. Şuan Biga’nın altyapısı buna müsait. Yük taşıma, fabrika, sanayi, yem un bir sürü imkanı var. Bunlarla beraber bir fizibilite çalışıldığında Bandırma – Biga arasında kara yolunun olmasının ekonomimize büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bundan sonra ki niyetimiz bu. Şimdiye kadar hamdolsun söyleyip de yapmadığımız olmadı. Bu söylediğim resmi bir açıklama değil. Bir dost meclisinde gibi düşünüyorum kendimi. Bu derdimiz var, bunu istiyoruz.  Ama nasıl ki köprü yoluna girmişse, Troya yoluna girmişse, ümit ediyoruz Biga’da ki bu iddiamızda yoluna girerse ciddi anlamda keyif almış oluruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş