ONLARIN TEK DERDİ KOLTUKLARINI KORUMAK..!

ONLARIN TEK DERDİ KOLTUKLARINI KORUMAK..!
Yayınlama: 11.10.2023
Düzenleme: 12.10.2023
1.081
A+
A-

Partisinin 4. Olağanüstü Kongresi sonrası açıklamaada bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, kongrede verilen mesajları ve MKYK listesini değerlendirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin başta yeni bir Anayasa konusunda ortaya koyduğu iradenin Türkiye Yüzyılı açısından belirleyici olduğuna değinen Gider, MKYK listesine giren Çanakkaleli isimlerin de mutluluk verici olduğunu ifade etti…

 

AK Parti, Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü öncesinde olağanüstü kongre gerçekleştirerek hem yerel seçimler öncesi hem yeni yasama yılının başında MKYK listesini de yenileyerek ortaya koyduğu iradeyi pekiştirdi.

Kongre sürecini değerlendiren AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, kongre ruhunun ve Erdoğan’ın ifadelerinin önemine dikkat çekerek; “AK Parti kongreleri, Türkiye’nin geleceğini en iyi şekilde belirlemek ve milletin ihtiyaçlarını en doğru şekilde giderebilmek için belirleyicidir. AK Parti bugün itibariyle dünyanın en çok üyeye sahip partilerinden biri ve birçok ülkenin, AK Parti üyesi kadar nüfusu yok. Bu açıdan değerlendirdiğinizde, kongrelerin önemini daha iyi idrak edebiliyorsunuz. AK Parti’yi güçlü yapan şey, ortak aklı ortaya koyma iradesi, istişareye verilen önem ve kardeşlik ruhudur. Havada uçuşan sandalyelerle, birbirine hakaret eden milletvekili ve yöneticilerle, gizli toplantılarla genel başkanı devirmeye çalışan zihniyetle bir kongre yapıyorsanız, ne bir seçim kazanabilirsiniz ne de ülkeyi yönetme iradesi sergileyebilirsiniz. Bunları CHP’nin kongrelerinde sıkça görürsünüz. Sonucu da ortada; ne seçim kazanabiliyorlar ne de ülkeyi yönetme iradesi gösterebiliyorlar. Tek dertleri, koltuklarını korumak. Tek dertleri, Kılıçdaroğlu’nu CHP holdingin başında tutabilmek. AK Parti ile diğer zihniyeti birbirinden ayıran en net görüntüler, kongrelerde açık bir şekilde görünüyor” dedi.

 

 

LİSTELERDE ÇANAKKALE’Yİ GÖRMEKTEN MUTLU OLDUK…

 

MKYK listesinde yer alan isimleri de değerlendiren AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, listede Çanakkaleli isimlerin yer almasının önemine değinerek; “Yeni MKYK, Çanakkale açısından kıymetli ve mutluluk verici. Hepimizin bildiği gibi Çan’ın bir evladı olan Fatih Şahin, partimizin genel sekreteri olarak görevine devam edecek. Partinin tepe noktasında bir Çanakkalelinin olması, şehrimiz için büyük bir avantaj ve yeni süreçte Fatih Şahin’i, sıklıkla Çanakkale’de göreceğimizi söyleyebilirim. Yine parti yönetiminde AK PartiGenel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz de bir Çanakkale damadı. Vedat Beyin de yönetimde yer alması bizleri mutlu etti. Mütevazi kişiliği ve kabiliyeti ile hem partimize hem Çanakkale’ye güç katacaktır. Merkez Disiplin Kurulumuzda yer alan Bayramiç’in bir evladı olan Engin Telli de, aldığı görev ile Çanakkale’yi bu anlamda güçlendirmiştir. Tüm MKYK üyelerimize başarı dileklerimi ve duyduğumuz güveni bu vesileyle iletiyorum. MKYK’da görev alan, daha önceki Kadın Kolları Başkanı, Kadın Kolları MYK üyesi, Milletvekilimiz ve en son da Teşkilat Koordinatörümüz sevgili kardeşim Jülide İskenderoğlu’nun da bu süreçte başarılı çalışmalar yapacağına inancım tamdır” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş