ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI..!

Polis lambalarının aydınlattığı gecenin sessizliğini “Ben teröristim” diye bağıran öfkeli gencin çığlığı bozdu. Bu cümle ve sonrasında yaşanan arbede olaya tanık olanları korkutmaya yetti…

ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI..!
Yayınlama: 20.11.2017
9.203
A+
A-

Polis lambalarının aydınlattığı gecenin sessizliğini  “Ben teröristim” diye bağıran öfkeli gencin çığlığı bozdu. Bu cümle ve sonrasında yaşanan arbede olaya tanık olanları korkutmaya yetti…

 

Hafta sonu Çanakkale’nin en işlek bölgelerinden Kordon boyunda yaşanan basit yaralamalı bir trafik kazası bir anda arbedeye dönüştü. Sakinliğini koruyan kazanın tarafları birbirlerini teselli ederken olayın içine polis girmesiyle işin rengi bir anda değişti.

 

DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ YERİNE HASTANEYE GİTTİLER..!

 

İskele yönünden golf çay bahçesi istikametine gitmekte olan motosikletli iki genç, karşı yönden gelen ve sinyal vermediği iddia edilen bayan sürücünün aniden Orduevine doğru dönmesiyle duramayarak kaza yaptı. Otomobile önden vuran gençler ardından kaldırıma çarptı. Kız arkadaşlarının doğum günü olması nedeniyle sürpriz yapmaya gittikleri öğrenilen gençler bir tarafa aldıkları hediyeler ise başka bir tarafa savruldu. Otomobil ve motosiklette maddi hasar meydana gelirken büyük şans eseri gençler hafif yaralı olarak kurtuldu.

 

 

ÖNCE OTOMOBİL ARDINDAN POLİS İLE KAFA KAFAYA GELDİLER..!

 

İç kanama ve beyin sarsıntısı tehlikesi nedeniyle yere yatırılarak çağrılan ambulansı bekleyen gençler bu arada kendi acılarına rağmen kazaya neden olan ve girdiği şok nedeniyle hüngür hüngür ağlayan bayan sürücüyü de teselli etmeyi ihmal etmediler. Ancak polis ekibin olay yerine gelmesiyle birlikte atmosfer biranda değişti. Görevli memurun, kazanın gerçekleşme durumunu soruşturmadan “Nasıl gidiyorsunuz siz böyle” diyerek şoku henüz atlatamamış olan gençlere çıkışması tartışmanın fitilini ateşledi. Suçun kendilerinde olmadığını belirten iki arkadaş, polis ile hararetli bir tartışma içerisine girerken sesler ile birlikte tansiyonda yükseldi. Taraflar bazen kafa kafaya bazen ise yaka paça durumuna geldi. Gençlerden biri; “Biz terörist değiliz, insanız” diyerek isyan ederken araya girenlerinde yardımıyla ortam sakinleştirildi.

 

BEN TERÖRİSTİM, DAĞDAN GELDİM..!

 

Ancak bu defada kazaya karışan plakalı motosiklet için; “Muhtemelen çalıntı” dediği ileri sürülen polisin bu cümlesi ortamı yeniden alevlendirdi. “Sen bana hırsız diyemezsin “ diye haykıran genç, ehliyetinin bulunduğunu ve motosikletinin tüm evraklarının da tam olduğunu söylerken arkadaşı da bu defa “Teröristim ben, dağdan geldim” diyerek yaşananlara isyan etmeye başladı. Sonradan gelerek olayı anlamayan bazı vatandaşlar bu cümle ile korkuya kapılıp olay yerinden uzaklaşırken sinir kriz geçiren gençler sonunda vatandaşlarında yardımıyla sakinleşti. Doğum günü partisi için yola çıkan iki arkadaş, geceyi hastanede noktaladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş