RESTİ ÇEKTİ..! “BEN ATADIM BEN ALIRIM”

Kalabalık bir partili gurubu ile birlikte CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu…

RESTİ ÇEKTİ..! “BEN ATADIM BEN ALIRIM”
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
4.738
A+
A-

Varsa yoksa fitne, fesat, ara bozma, kıskançlık, yalan, iftira diyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, özellikle CHP içerisinde de yoğun bir biçimde bu tür insanlar bulunduğunu söyledi.

İstifa çağrılarına karşılık; “Başkan yardımcılarının atamasını yapan benim, görevden alabilme yetkisi de sadece bende var” diyerek resti çekti.

Yapılan saldırı ve hakaretler durmaz ve susmazlarsa konunun hiç hoş olmayan yerlere gideceği uyarısında bulunan Başkan Gökhan; “Benimle derdi olan varsa gelip benimle uğraşsınlar” dedi.

Yeniden adaylığı konusuna da değinerek; “Ön seçim varsa adayız, sandık yoksa biz de yokuz” diyerek son noktayı koydu…

Kalabalık bir partili gurubu ile birlikte CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

VARSA YOKSA FİTNE, FESAT, ARA BOZMA, KISKANÇLIK, YALAN, İFTİRA…

Öncelikle parti içinde yaşanan sıkıntı ve kavgalara değinen Başkan Gökhan; “Ülkemizde yüzlerce sorun varken; ülkemiz ağır sorunlar altında boğuşurken, biz yerelde baktığımızda neler konuşuyoruz? Maalesef bizde varsa yoksa fitne, fesat, ara bozma, kıskançlık, yalan, iftira var. Özellikle partimizin içerisinde de yoğun bir biçimde yer alan insanlar var. Çeşitli kanallardan bizleri, Çanakkale Belediyesini küçük düşürmeye çalışan çabalar görüyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar üzerinden siyaset yürütmeye çalışıyorlar. Onun üzerinden olmayınca eşi üzerinden siyaset yürütmeye çalışıyorlar. Hak, hukuk adalete aykırı biçimde; savunmasını bile almadan atmanın da ötesinde partiden ihraç edildi. Şimdi de Rebiye Ünüvar istifa edecek mi diyorlar. İstifa etmesi için bir sebep olması lazım; yolsuzluk gibi yâda ne bileyim vatandaşın yoğun şikâyetleri gibi bir şey olmalı. Ama böyle bir durum yok. Aşağı yukarı 7,5 senedir başkan yardımcılığı yapıyor. Ben hiç kimseden parti içi siyasi çekişme dışında kimseden bir şikâyet duymadım. Her şeye koşup mücadele ediyorlar. Bundan şikâyet ediyor derseniz; belediyede at oynatamayanlar şikâyet ediyorlar. Duyguları ile oynayarak istifa ettirmek istiyorlar. Başkan yardımcılarını atamasını yapan benim; ancak görevden alabilme yetkisi bende vardır. Kimse böyle bir beklenti içerisinde olmasın. Çanakkale halkına hizmeti başarıyla götürüyorlar. Arkadaşlarımıza ihtiyaçlarımız var. Ülkenin durumu ortadayken; parti üyeleri, partide görev bekleyenler, umut içerisinde olanlar ülkenin durumu ile yorum yapıp düşüncelerini paylaşacakları yerine Belediye Başkan yardımcısı Rebiye Ünüvar ile uğraşmalarının hiçbir anlamı yoktur” dedi.

ÖN SEÇİM VARSA ADAYIZ, SANDIK YOKSA BİZ DE YOKUZ…

Belediye meclis üyeliği ön seçimlerinde Rebiye Ünüvar’ın birinci çıktığını hatırlatarak ön seçimin önemine dikkat çeken ve “Ön seçim yoksa aday olmayacağız” diyerek iddialı bir çıkış yapan Ülgür Gökhan; “Kendisine karşı o kadar muhalefet varken birinci çıktı. Bende ön seçimi kazanarak Çanakkale halkının önüne çıktık. Biz onun bunu desteği ile talebi ile değil; bir yere siyaseten aday isek önce örgütün önünden geçeriz. Biz aynı anlayıştayız, yukarılardan atamayla görev almayız. Çünkü örgütün onayını almazsak seçimlerde başarılı olma ihtimalimiz yoktur. Her zaman örgütümüz doğru karar vermiştir; bundan sonraki seçimlerde varsak örgütün önünden geçme şartı ile aday olacağız. Şu aday olursa bu parti destek vermezmiş, bu aday olursa o parti destek verirmiş. Bunların hepsi laftır. Önümüzdeki süreçte yapacağımız, geride kalan süreyi Çanakkale halkının yararına kullanmaktır” dedi.

SUZMAZLAR VE DURMAZLARSA BU KONU HOŞ OLMAYAN YERLERE GİDECEK…

Yaşanan süreci parti içerisinde bir grubun organize ettiğini ve onlara bir mesaj vermek için bugün burada hep beraber olduklarını ifade eden Başkan Gökhan; “Biz Cengiz beyi savunmak için burada değiliz. Rebiye hanımı da savunmuyoruz. Rebiye hanım üzerinden yapılan bu hareketin durması gerektiğini, durmaz ise daha ağır ifadelerle konuşacağımızı, bu konunun da pek hoş yerlere gitmeyeceğini belirtmek isterim. Çanakkale kamuoyu önemlidir. Kamuoyunda Rebiye Ünüvar faydalı, çalışkan biri olarak bilinir. Bu isimleri görevlendiren benim; bunları üstüme alırım. Rebiye hanım üzerinden bana gelmeye çalışanlara müsaade etmem. Benimle derdi olan varsa gelip benimle uğraşsınlar” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş