SAHTE MEHDİ’NİN ÇANAKKALE GİZEMİ..!

SAHTE MEHDİ’NİN ÇANAKKALE GİZEMİ..!
Yayınlama: 15.02.2024
Düzenleme: 15.02.2024
2.434
A+
A-

Kendisini Mehdi ilan eden sözde hocanın Bayramiç bulunan bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ortalığı karıştırdı. Akli dengesi yerinde olmadığı için arandığı ileri sürülen sahte mehdi için bıçaklama, kasten yaralama ve sahtecilik gibi iddialar ortaya atılırken kandırarak mürit yaptığı kişilerin kendilerini kırbaçladığı ortaya çıktı.

 

Daha önce de ilçede kaçak kazı ile define ararken yakalanan sözde hoca ortadan kaybolurken ATV’nin ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol’da araştırılan sahte mehdi skandalı Türkiye’de gündem oldu…

 

 

ATV’de her gün ekranlara gelen ve ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol’da, bu hafta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ünlü sunucu Esra Erol’un sunumuyla ekranlara gelen programa Fatma Olgun isimli bir anne katıldı.

atma Olgun, kayıp kızı Mevlüde’yi aramak için Esra Erol’dan yardım istedi. Esrarengiz olaylar birbirini izledi. Fatma’nın kızını “mehdi” olduğunu iddia eden sözde hoca Mustafa Ç’nin kandırdığı ortaya çıktı, canlı yayına ihbar yağdı. Stüdyoya “Sahte Hoca Mustafa” mağdurları akın etti. Esra Erol sahte hocanın peşinde gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için yayınlarına devam ediyor.

 

300 KİŞİ ZORLA TUTULUYORMUŞ…

 

Ünlü sunucunun programında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Esra Erol, sözde hoca ile ilgili tüm sırları tek tek ortaya çıkardı. Sahte mehdinin Bayramiç ilçesinde bulunan bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Fatma Olgun, kayıp kızı Mevlüde’yi aramak için Esra Erol’dan yardım istedi. Esrarengiz olaylar birbirini izledi. Fatma’nın kızını “mehdi” olduğunu iddia eden sözde hoca Mustafa Ç’nin kandırdığı ortaya çıktı. Canlı yayına ihbar yağdı. Stüdyoya “Sahte Hoca Mustafa” mağdurları akın etti.

 

 

SAVAŞ VE DEPREME HAZIRLIK YAPIYORLARMIŞ…

 

Sözde hocanın yanında o otelde kalan ve canlı yayına katılan Hasan isimli şahıs, savaş ve deprem durumları için tarım, hayvancılık ve enerji alanında hazırlık yaptıklarını iddia etti.

Mağdur yakınlarının iddiaları ise daha vahim. Farklı yaş ve meslek gruplarından yüzlerce insanın Bayramiç’te ki otelde zorla tutulduğu iddia ediliyor. Ailelerinden zorla koparılan bu kişilerin türlü işkencelere maruz kaldıkları ileri sürülüyor.

 

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL…

 

Kendini mehdi ilan eden Mustafa Ç’nin akıl hastası olduğu ve mahkeme kararı ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatışı verildiği de iddialar arasında. Sözde hocanın şu an akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesi ile yakalandığı anda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılmak üzere aranması belirtiliyor.

Öte yandan “Bıçaklama, kasten yaralama ve sahtecilik” gibi pek çok suçtan hakkında korkutan ihbarlar gelen sahte mehdinin, müritleri ile birlikte kaçak kazıda define ararken yakalandığı da ortaya çıktı.

 

 

BARNABAS İNCİLİNİ ARIYORLARMIŞ…

 

Bayramiç’e bağlı Külcüler köyünde bulunan Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri, ‘mehdi’ olarak kabul ettikleri Mustafa Ç. ile birlikte kaçak kazı yaparken yakalanmış 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Rüyasında kendisine vahiy geldiğini söyleyen sahte mehdinin talimatıyla kaçak kazı sırasında İsa’nın çarmıha gerilmediğinin yazılı olduğuna inanılan ‘Barnabas İncilini aradıkları ileri sürülürken mahkeme tarafından sözde hocanın akıl sağlığı kontrolünden geçirilmesi istenmişti.

 

ANA OĞULUN GÖZ YAŞARTAN BULUŞMASI…

 

Esra Erol, devam eden yayında mehdiyi tanıyarak ona katılan ve bir süredir ortada olmayan Doğan Süer’i annesine kavuşturdu.

Yayın ekibi 300 kişinin tutulduğu otele girerken anne ile oğlunun kavuşmasıyla gözyaşları sel oldu. Doğan Süer’in anlattıkları ise adeta kan dondurdu.

 

 

KENDİSİNİ KIRBAÇLIYOR…

 

Süer, “Mehdi denen kişiyi TikTok’tan tanıdım. Benim bazı sorunlarım vardı, boşanacaktım. Burada bahçe işleri ile ilgileniyoruz. Burada her şey bir. Tüm ihtiyaçlar ortak görülüyor” dedi.

Ayrıca Süer, “Biz önce Allah’a teslim olduk. Ben kendime kırbaçlama yapıyorum. Bir Müslüman da delile bakar. Günahlarımdan kurtulmak için kendime değnekle vurdurttum. Sözde mehdi kafasını dinlemek için gitti. ” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş