ÇOCUK KATİL BAKIN KİM ÇIKTI..!

Tartıştığı yengesini tüfekle vurarak öldüren çocuk kaçarak kayıplara karıştı. 14 yaşında katil olan S.A’nın, 5 yıl önce okuldan bilgisayar çalmasına rağmen laptop hediye edilerek ödüllendirildiği, bilgisayarı geri istediği için hakkında soruşturma açılan okul müdürünün ise intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı…

ÇOCUK KATİL BAKIN KİM ÇIKTI..!
Yayınlama: 17.08.2022
15.663
A+
A-

Tartıştığı yengesini tüfekle vurarak öldüren çocuk kaçarak kayıplara karıştı. 14 yaşında katil olan S.A’nın, 5 yıl önce okuldan bilgisayar çalmasına rağmen laptop hediye edilerek ödüllendirildiği, bilgisayarı geri istediği için hakkında soruşturma açılan okul müdürünün ise intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı…

 

Bayramiç ilçesine bağlı Aşağışapçı köyünde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

 

Alınan bilgiye göre amcasının eşi Ülkü A. (60) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan 14 yaşında ki S.A. olayın kavgaya dönüşmesi üzerine evden aldığı av tüfeği ile yengesine ateş açtı. Ağır yaralanan Ülkü A. olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı çocuk cinayet mahallinden kaçarak kayıplara karıştı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Ülkü A’nın cansız bedeni Bayramiç Devlet Hastanesi morguna gönderilirken Jandarma ekipleri S.A’yı yakalamak için peşine düştü.

 

Öte yandan çocuk yaşta katil olan S.A’nın 5 yıl önce okuldan bilgisayar çaldığı ancak, bilgisayarı geri isteyen okul müdürü hakkında soruşturma açılırken S.A’ya AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından laptop bilgisayar hediye edildiği öğrenildi. Yaşananları kaldıramayarak bunalıma giren okul müdürü T.Ö, hırsızlık yapan çocuğun ödüllendirildiği anlarda evinde hap içerek intihar girişiminde bulunmuştu.

 

DÜN HIRSIZDI BUGÜN KATİL OLDU…

 

Olay 2017 yılında Mustafa Kemal İlkokulunda yaşanmış, okula ait dizüstü bilgisayarın kaybolduğunu fark eden müdür T.Ö. incelediği güvenlik kamerası görüntülerinden bilgisayarın 4’üncü sınıf öğrencisi S.A. tarafından alındığını tespit etmişti. Müdür, çalınan bilgisayarı geri getirmesini istemiş, çocuk ise oyun oynamak için aldığını ileri sürmüştü. Yaşanan olayda S.A’yı hırsızlıkla suçladığı için okul müdürü T.Ö. hakkında soruşturma açılarak müfettiş görevlendirilmişti.

 

AK PARTİLİ TURAN BİLGİSAYAR HEDİYE ETMİŞTİ…

 

Olay sonrası öğrenci S.A. ve babası Ferdi A. ile Bayramiç Hacıkayyum Yeşil Park’ta bir araya gelip öğle yemeği yiyen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Talihsiz bir mesele olmuş, üzüldük. Ama bazen bizim bürokratlarımız maalesef bizi üzen, görevlilerimizi üzen söylemler geliştiriyorlar. Oradaki idarecimiz çok büyük bir yanlış yapmıştır. Bunun bedelini de hukuken ödeyecektir. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürümüzle de görüştük. Bir öğrencimizin çocukluğundan kaynaklanan hatası olabilir. Bunun telafisi, bunun uyarılması böyle olmaz. Hem o öğretmenin hatasından dolayı özür diliyoruz sizden, hem de size bir dizüstü bilgisayar hediye etmek istiyoruz” dedi. Milletvekili Turan, daha sonra S.A.’ya dizüstü bilgisayarı verdi.

 

MÜDÜR İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU…

 

Aynı dakikalarda, olay nedeniyle 15 gün izin alıp, emekliliğini isteyen Okul Müdürü T.Ö., Çanakkale Merkezi’ndeki evinde ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Evdeki yakınları, 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan T.Ö.’ye ilk müdahale yapılarak, midesi yıkandı ve kurtarıldı.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN VEDA MESAJI…

 

İntihar girişiminde bulunan T.Ö., Facebook hesabından, ‘İnsanın onuru bu kadar mı ucuz? 40 yıllık meslek hayatımda binlerce öğrencim var. Her gittiğim okulda hep eser bıraktım. Aleyhimde konuşanları yalnız Allah’a havale ediyorum. Hoşçakalın kral ve kraliçelerim, aşklarım. Müdür amca, müdür dede artık yok. Atatürk’le kalın, Cumhuriyet sevdalısı olarak yaşayın. Hepinizi kucak dolusu öptüm’ yazılı bir paylaşımda bulunmuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş