ŞANTİYE ŞEFİNİN SIR ÖLÜMÜ..!

ŞANTİYE ŞEFİNİN SIR ÖLÜMÜ..!
Yayınlama: 19.08.2023
Düzenleme: 19.08.2023
4.402
A+
A-

Dardanos sahilinde ateşli silah ile başından vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Şantiye şefi olduğu öğrenilen şahsın sabah 09:30 sıralarında personeline “Kepçe’yi yükleyip geliyorum” diye mesaj atması “intihar mı? yoksa cinayet mi?” sorularını akla getirdi…

 

 

Çanakkale bu sabah esrarengiz bir olaya uyandı. Merkeze bağlı Dardanos sahilinde yürüyüşe çıkan tatilciler, 10:30 sıralarında deniz kenarında yerde yatan bir kişiyi görünce hemen sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber verdiler. Olay yerinde kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan incelemede şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

KAFAYA TEK KURŞUN…

 

Kafasına tek el ateş edilmiş şekilde bulunan ve sağ elinde silah olduğu belirlenen şahsın, Ezine İlçesi’nde yapımı devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde şantiye şefi olarak görev yapan Sezai K. olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, şüpheli görülen ölüm nedeniyle Sezai K’nın silahı tuttuğu elinden barut izi incelemesi yapılmak üzere swap testi için örnekler aldı. Yapılan ön incelemenin ardından talihsiz adamın cenazesi Adli Tıp Morguna gönderildi.

 

 

SABAH MESAJ ATMIŞ…

 

Olayın “intihar mı?, yoksa cinayet mi?” olduğu çok yönlü olarak soruşturulurken aynı zamanda taş işi de yapan Sezai K’nın ölümünden bir saat önce nerede olduğunu soran personeline şantiyenin konumunu göndererek “Kepçeyi yükleyerek geliyorum” yazdığı ortaya çıktı.

 

 

1 GÜN ÖNCE SUNUM YAPTI…

 

Sezai K’nın Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde şantiye şefi olmasının yanı sıra taş şirketinin de olduğu tespit edilirken, ölümünden 1 gün önce de OSB’ye gelen yetkililere inşaatla ilgili sunum yaptığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş