SEN KİMSİN..!

MHP eski İl Başkanı Rıdvan Uz, muhalif olduğu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik eleştirilerini sertleştirdi ve “Benim kim olduğum belli, sen kimsin” dedi..!

SEN KİMSİN..!
Yayınlama: 15.02.2017
9.882
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye muhalif kanat ile birlikte hareket eden ve Meral Akşener’i destekleyen MHP Çanakkale eski İl Başkanı ve Belediye Başkan adayı Rıdvan Uz, eleştirinin dozunu yükseltti.

 

Akşener’in Çanakkale Kolin Otel’de düzenleyeceği “Hayır” programının son anda engellenmesi ve elektriklerin kesilerek karartma uygulama yoluyla ambargo konulmasının ardından Rıdvan Uz, muhalefetini daha da sertleştirdi. Sosyal medya üzerinden arka arkaya paylaşımlar yapan Uz’un hedefinde yine Devlet Bahçeli vardı.

 

İlk olarak Bahçeliye, sen kimsin diye seslenen Uz; “Kimileri kalkıyor ışıksız otellerde gürültü çıkarıp, bitmiş ve tükenmişlikleriyle çaresizliğin ve çamurluğun limanına demir atıyor, diyor Devlet Bahçeli. Şimdi ben diyorum ki; Ülkü denen kutsal dava su olsa Çanakkale boğazına aksa, boğaz ülkü denen dava olsa, ey Bahçeli seni o suya sokup çıkarsak bir damla ülkücülük bulaşmaz sana.  O oteli tutan benim, Işık’ları söndüren sen. Kapılarını kilitleyen sen, açan ben. Sesi kesen sen, açan ben. Ben kim miyim, ÜLKÜCÜ. Sen kimsin, sen TÜRKÜCÜ…” dedi.

 

Ardından, Devlet Bahçeli’nin Meral Akşener’in elinde ki Türk bayrağı şeklinde ki kınaya yönelik eleştirilerine de cevap veren Rıdvan Uz; “Bahçeli, Akşener’in eline Türk Bayrağı şeklinde kına yakmasına da tepki göstermiş ‘Bunlar avuç içlerine kınadan bayrak yaparak sözüm ona sanal gündemde yer tutmaya, çürümüş zihinleriyle ayakta durmaya çalışıyor’  ve ‘Anlayana; bayrağı bugün ele çizen yarın yele verir’ gibi ilginç ifadeler kullanmıştı. BUNLARI NE YAPACAĞIZ GENEL BAŞKAN…” diyerek eline Türk bayrağı şeklinde kına yakan Mehmetçiklerin fotoğrafını paylaştı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş