SEN MİSİN AYRICALIK İSTEYEN..!

Ünlü futbolcu, Dostluk maçı için geldiği Çanakkale’de feribot sırasına girmek yerine ayrıcalık isteyince çıkan tartışmada eşi ile birlikte dayak yedi…

SEN MİSİN AYRICALIK İSTEYEN..!
Yayınlama: 31.08.2018
15.899
A+
A-

Ünlü futbolcu, Dostluk maçı için geldiği Çanakkale’de feribot sırasına girmek yerine ayrıcalık isteyince çıkan tartışmada eşi ile birlikte dayak yedi…

 

2018 Troya Yılı kapsamında Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda yapılacak olan dostluk maçı için çok sayıda yıldız futbolcu Çanakkale’ye davet edildi. Aralarında Ümit Karan, Hasan Kabze, Ergün Penbe gibi isimlerin bulunduğu yıldızlar topluluğunda bulunan futbolcu Emre Aşık, karşılama nedeniyle geldiği Çanakkale’de talihsiz bir olay yaşadı. Etkinlik için gelen Emre Aşık’ın Eceabat Feribot İskelesi’nde ki sırası tartışması tatsız bitti.

 

SIRAYA GİRMEYİNCE GELEN GİDEN SIRAYLA DÖVDÜ…

 

Alınan bilgiye göre; 17.00’da Truva Atı’nın önünde yapılacak olan fotoğraf çekimine yetişmeye çalışan yıldız futbolcu, GESTAŞ’a ait Eceabat İskelesi’nde sıra beklememek için feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale’ye gelmek için kendisine ayrıcalık istedi. İddiaya göre; kendisine herkes gibi sıraya geçmesi gerektiği belirtilen Aşık’ın duruma tepki göstermesi nedeniyle başlayan tartışma sırasında milli futbolcunun yanında bulunan eşi Yağmur Aşık da tartışmaya katıldı. Sonrasında ise başlayan arbedede, Aşık çifti darp edildi. Futbolcu Emre Aşık, görevli personel, çevre esnafı ve diğer kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlarla girdiği tartışma sonucunda dayak yedi.

 

2 GÖRÜMCESİNİ BİRDEN DÖVMÜŞTÜ…

 

Bir çok kişi tarafından darp edilen eski futbolcu Emre Aşık eşiyle birlikte en yakın sağlık merkezine giderek tedavi altına alındı. Milli futbolcu daha sonra Eceabat Karakolu’nda olayla ilgili ifade verdi. Ünlü futbolcunun eşi Yağmur Aşık’ın karıştığı bu kavga ise ilk değil. Adı daha öncede birden çok kavgaya karışmış ve davalık olmuştu. 2 görümcesi ve bir veterineri dövmüş, bir hastane görevlisi ile arasında arbede yaşanmış, darp, hakaret ve tehdit gibi konularda mahkemelik olmuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş