ŞEREFLİ GAZİYE ÇİRKİN LİNÇ..!

Çanakkaleli gazi astsubay, sosyal medyada korkunç bir iftiraya uğrayarak linç edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaşılan gazi için Konya’da doktoru öldüren katil şerefsiz denilerek hedef gösterildi…

ŞEREFLİ GAZİYE ÇİRKİN LİNÇ..!
Yayınlama: 08.07.2022
3.645
A+
A-

Çanakkaleli gazi astsubay, sosyal medyada korkunç bir iftiraya uğrayarak linç edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaşılan gazi için Konya’da doktoru öldüren katil şerefsiz denilerek hedef gösterildi…

 

Sosyal medyada yaşanan bilgi kirliliği artık kin, nefret, iftira ve kişileri hedef gösterme noktasına ulaştı. Çanakkale’de yaşanan son olay ise artık bu kadarda olmaz dedirtti.

Konya Şehir Hastanesinde silahla vurularak katledilen Doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesine yönelik tepkiler yurt genelinde sürerken bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Çanakkaleli malulen emekli bir gazi asker katil olarak hedef gösterildi.

 

BAKAN SOYLU İLE BİRLİKTE HEDEF GÖSTERİLDİ…

 

İlk olarak Biga’da yaşadığı öğrenilen İsmail A. tarafından astsubay gazi Emin Başol’un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile beraber çekilmiş bir fotoğrafı; “İşte Konya’da o güzel doktorumuzu öldüren katil yeşil tişörtlü şerefsiz” cümleleriyle paylaşıldı. O paylaşım Mustafa O. ve başkaları tarafından da kullanılarak sosyal medyada yayıldı.

 

GECE GÖZALTINA ALINDILAR…

 

İftiraya uğrayarak hedef gösterildiğini fark eden gazi Başol’un şikayetçi olması üzerine harekete geçen güvenlik güçleri birkaç saat içersinde İsmail A’yı gece gözaltına alırken Mustafa O. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Zanlılar pişman olduklarını belirterek özür dileseler de şikayetinden vazgeçmeyen gazi, davacı olacağını açıkladı.

 

BAKAN SOYLU KONUNUN TAKİPÇİSİ…

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da yaşananlardan haberdar olduğu, Çanakkale’de ki yetkilileri arayarak devam eden soruşturma hakkında bilgi aldığı ve Gazi Emin Başol ile de görüşerek uğradığı iftiradan dolayı geçmiş olsun dileyerek konunun takipçisi olacağını söylediği öğrenildi.

 

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÇIKTI…

 

Öte yandan İsmail A’nın 2011 genel seçimlerinde CHP’den Çanakkale milletvekili aday adayı olduğu ortaya çıktı. Veteriner hekim İsmail A. 20 yıl Biga Belediyesinde çalıştıktan sonra emekli olmuş ve encümen üyesi olarak siyasetin içinde yer almış.

 

HALA KORKUNÇ KAZANIN İZLERİNİ TAŞIYOR…

 

2015 yılında Astsubay Başçavuş Emin Başol ile birlikte 4 personelin içinde bulunduğu askeri araç Biga’dan Çanakkale’ye seyir halindeyken Çardak Beldesine 2 km. kala kontrolden çıkarak yol kenarında park hakindeki araca çarpmıştı. Kazada bir kişi şehit olurken ölümden dönen Başol’un yüzü parçalanarak tanınmaz hale gelmişti. Sayısız ameliyat ve yıllar süren tedavi ile hayata tutunan Emin Başol, malulen emekli edilerek gazilik unvanını almıştı. Sivil hayatında siyasete atılan gazi halen AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı yönetiminde görev yapıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş