SEVGİ EKSİKLİĞİ VAR

Gazeteci Kadir Kenar Kent Konseyi seçimi ve Kenan Eliuz’un görevden alınma süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SEVGİ EKSİKLİĞİ VAR
Yayınlama: 13.12.2016
2.633
A+
A-

Teşekkür etmek lazım! Bugün sizin adınıza teşekkür etmek istiyorum. O bana ‘biraderim’ der, ben ona abim. Türkiye’nin yaşadığı en büyük değişimlerden birisi olan SAĞLIK da tam 12 yıl yöneticilik yapan Kenan Eliuz geçtiğimiz günlerde görevden alındı.

 

 

 Nedenini bilmiyoruz. Aldılar işte. Tam 12 yıl Çanakkale’nin sağlığıyla yatıp kalkan, en ufak bir şaibeye bulaşmadan görevini yerine getiren Kenan Eliuz’a sizin adınıza teşekkür ediyorum.

 

 

 Çanakkale Devlet Hastanesini adam eden. Hastaneye çok değerli onlarca doktoru kazandıran. Günde ortalama üç dört bin insanın girip çıktığı fiziki yetersizliğine rağmen memnuniyetin hep yükseldiği kurum oldu Devlet Hastanesi. Yine, yeni kurulan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak tam bir hakkaniyet içinde görevini başarıyla sürdüren.

 

 

Çanakkale’deki her hastanenin iyi duruma gelmesi için gece gündüz çalışan. Ardından atandığı İl Sağlık Müdürlüğü görevinde, insanların huzur içinde çalıştığı bir ortamı yaratan. Sevgili abim her şey için çok teşekkür ediyoruz sana.

 

 

Şarkının birinde diyor ya; “İnsan olmak yetmiyor, Süpermen olmak lazım bazen” Bence sen hem insan hem de Süpermen oldun bu kentte. Ama daha çok insanlığın vardı ön planda. İşte seni değerli kılanda buydu. 12 yıllık emeğin geçti, sağol Varol.

 

 

Çanakkale Kent Konseyi! Ayın 17’sinde Çanakkale Kent Konseyi’nin seçimli genel kurulu olacak. İki yıl önce olduğu gibi ortalık yine karışık. Hem de iki yıl öncekinden daha da karışık. Oy kullanımına getirilen kısıtlama muhtemelen mahkemelik olacak.

 

 

Bu ayrı bir konu. İşin esasına bakalım. Çanakkale Kent Konseyi kentliyle ne kadar iç içe. Mesela ne yapıyor kent konseyi. Öyle ya her alanda birimleri var. Kadın çocuk, yaşlı, gençlik, engelli. Toplumun her alanında örgütlülüğü var mı? Var.

 

Peki bu yapılanmaların ne yaptığını bilen var mı! Yok. Çünkü kentin kent konseyinde sevgi eksikliği var. Hatta kin ve nefret! Sonuç, kenti benimseyemeyen, anlayamayan bir kent konseyi.

 

 

E karşılık olarak da kent konseyini benimsemeyen ve adam yerine koymayan bir kent. Şimdi seçimde durum değişir mi? Sanmam. Zor. E o zaman ne yapacağız?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş