SEVGİLİSİNİ KASTEN ÖLDÜRMEKLE SUÇLANIYOR..!

SEVGİLİSİNİ KASTEN ÖLDÜRMEKLE SUÇLANIYOR..!
Yayınlama: 19.12.2023
1.697
A+
A-

Bozcaada ilçesinde evlilik teklifinden bir gün sonra erkek arkadaşıyla çıktıkları Polente Feneri’ndeki falezlerden düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen Yeşim D’in ölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşandı.

Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında genç kadının sevgilisi Nizamettin G. cinayet şüphesiyle tutuklandı…

 

 

İstanbul’da bir reklam ajansında grafiker olarak çalışan Yeşim D. (39) erkek arkadaşı Nizamettin G. ile gittiği Bozcaada’da geçen Temmuz ayında evlilik teklifi almış, bir gün sonra bunu kutlamak için çıktıkları Polente tepesinde 30 metrelik uçurumdan düşmüştü. Genç kadın olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılmasına rağmen kurtarılamadı.

 

Olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alınan Nizamettin G. ilk ifadesinde “Evlilik teklifi sonrası romantik bir anımız olsun diye orayı seçtik. Biraz alkol aldık. Dengesini kaybedip aşağıya düştü” dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Nizamettin G. yurtdışı yasağı konarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

AİLE, KAZA DEĞİL CİNAYET OLDUĞUNDA ISRARCI…

 

Olayla ilgili soruşturma sürerken, genç kadının ailesi kızlarının ölümünün kaza değil, cinayet olduğunu belirterek Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Aile suç duyurusunda, “şüpheli” gördükleri her bir ayrıntıyı tek tek anlattı.

Ailenin iddiasına göre 6 Temmuz’da çekilen fotoğrafta genç kızın parmağındaki yüzük, bir gün sonra yani olayın yaşandığı gün Nizamettin G’nin üzerinde çıktı.

Ailesi, kızlarının yüzüğü çıkarıp, teklifi reddettiği ve olay günü kavga yaşandığını iddia ederken, olay yerinde kırık bardaklar ile kırık hoparlör olduğu tespit edildi.

 

 

YÜKSEKLİK KORKUSU VARDI…

 

Aile ayrıca Yeşim D’nin panik atak olduğunu, hastane kayıtları ve kullandığı ilaçlarla sabit olduğunu, yükseklik korkusu olan kızlarının uçurumun 1-1,5 metre yakınında oturmasının mümkün olmadığını belirtti.

İddiaya göre, Nizamettin G’nin ailesi ve boşandığı ilk eşi, genç kadını olaydan bir ay önce arayarak tehdit etti.

 

TUTUKLANDI…

 

Ezine Cumhuriyet Başsavcılığı, D. ailesinin şüphelerini ve olay yerinden elde edilen delilleri değerlendirerek soruşturmasını tamamlandı.

Yürütülen, soruşturma kapsamında D’nin erkek arkadaşı Nizamettin G. önceki akşam Sakarya’da gözaltına alındı. Çanakkale’ye getirilen şüpheli sevk edildiği adliyede ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş