ŞİRKET ZORDA MI?

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer ‘‘90 Milyon TL cirosu bulanan Gestaş maddi olarak sıkıntı mı yaşıyor’’ diye sordu. Önce Çanakkale’mizin en değerli, Çanakkale’mize değer katan şirket diyerek Gestaş’ı öven Özer daha sonra Gestaş’ı yerden yere vurdu.

ŞİRKET ZORDA MI?
Yayınlama: 06.06.2017
11.529
A+
A-

İl Genel Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer ‘‘90 Milyon TL cirosu bulanan Gestaş maddi olarak sıkıntı mı yaşıyor’’ diye sordu. Önce Çanakkale’mizin en değerli, Çanakkale’mize değer katan şirket diyerek Gestaş’ı öven Özer daha sonra Gestaş’ı yerden yere vurdu. 

 

Çanakkale İl Genel Meclisi Haziran Ayı birinci oturumuna Gestaş damgasını vurdu. Gestaş’ın piyasa fiyatının üzerinde Çanakkale dışından bir firmaya yaptırıldığı iddia edilen led panolarına özel bir şirketin reklamını almasını sert bir dille eleştiren MHP Grup Başkan Vekili Recep Cahit Özer açtı ağzını yumdu gözünü. Gestaş maddi olarak zor bir duruma mı düştü sorusunu soran Özer, yıllık 90 milyon TL cirosu bulunan Çanakkale’mizin en değerli şirketinin bu reklama neden ihtiyaç duyduğunu merak ettiğini söyledi.

 

ÖNCE ÖVDÜ SONRA DÖVDÜ..!

 

Yüzde 99,9’u Çanakkale İl Özel İdaresine ait olan Çanakkale’mizin en değerli şirketi Gestaş’ın yıllık cirosunun 90 milyon TL civarında olduğunu belirten Özer, ‘‘Çanakkale’mize gerçekten değer katan Çanakkale’mizin öz ve öz şirketi olan Gestaş maddi olarak sıkıntıya mı düştü ki iskelenin girişindeki kendine ait olan ilan panolarına bir otomotiv şirketinin reklamını almış. Ben bunu görünce güldüm. İki tane panoda Çanakkale’ye daha bir yıl önce gelen otomotiv şirketinin reklamı var.  Biraz araştırma yaptım bu reklamların dakikası kaç paradır diye. Dakikası büyük para arkadaşlar. Orada oturdum izledim 2 dakika Gestaş’ın kendi reklamı, 3 dakika otomotiv firmasının reklamı. 24 saat üzerinden hesaplama yapıldığında ayda 100-120 bin TL civarında bir reklam parası alınması gerekiyor’’ şeklinde konuştu.

 

GESTAŞ REKLAM KARŞILIĞI NE ALIYOR..?

 

Gestaş şirketi yöneticilerine soruları olduğunu ve bu sorulara Çanakkale halkı adına cevaplar beklediğini söyleyen Özer, ‘‘İlk sorum bu otomotiv firmasından ayda kaç TL reklam geliri alınıyor. İkinci sorum reklam geliri gerçekten alıyor mu? Üçüncü ve son sorum reklam geliri olarak az da olsa karşılığında ne alınıyor. Yönetim kuruluna bu konu geldi mi bilmiyorum ama Çanakkale’mizin en değerli şirketi olan Gestaş’ın bir otomotiv firmasının reklamını ne için yaptığı Çanakkale halkına açıklanmalıdır. Vicdan sahibi olan herkesi bunu değerlendirmeye takip etmeye çağırıyorum. Özellikle Çanakkale basınından bu işin üstüne gitmesini bekliyorum.

 

KİM BU ÇATLAK GAZETECİ..?

 

Çanakkale’de tehditle, acaba benim hakkımda kötü yazar mı diye, acaba benim şirketim hakkında kötü konuşur mu diye çatlak gazetecilere verilen reklam paralarını bildiğimiz için tekrar soruyorum bu reklam Gestaş tarafından kaç paraya alınmıştır. İnşallah Gestaş yöneticileri bunu açıklar’’dedi. 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş