MECLİSTEN ÇOK MİLLETİN YANINDA..!

MECLİSTEN ÇOK MİLLETİN YANINDA..!
Yayınlama: 21.06.2023
Düzenleme: 22.06.2023
1.192
A+
A-

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçime kadar değil sorunlar çözüme kavuşana kadar diyerek ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim sonrası vekil görmeye pek alışık olmayan vatandaşlar ise şaşkınlık ve mutluluğu aynı anda yaşıyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamında 32 gün gibi kısa bir sürede 11 bin kilometreden fazla yol aşındırarak en ücra köylere kadar gidip 30 bine yakın vatandaş ile görüşen Gider, tempo yükselterek kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor…

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından başladığı teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Köylerde bulunduğu temaslarda güncel sorunları dinleyerek; “Bizler, seçimden seçime gelenlerden olmadık. Oy alamadığı için millete hakaret edenlerden de olmadık” dedi.

 

 

SEÇİMDEN SEÇİME GELENLERDEN OLMADIK…

 

AK Parti’nin Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında köylere teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Biga’da Hacıpehlivan ve Lapseki’de İlyasköy’ü ziyaret eden Gider’i, köyde kadınlar, çocuklar ve köy ahalisi karşıladı.

Köy meydanında vatandaşlara hitap eden Gider, köy ziyaretlerine seçim sonrasında da devam edeceklerini belirterek; “Verdiğiniz oylar, bizlere gösterdiğiniz teveccüh, bizler için çok kıymetli. Daha 2015’te ilk milletvekili adaylığım döneminde de, milletvekili olduğum dönemde de İlyasköy bizlere desteğini hep gösterdi. İlyasköy bizleri bağrına bastı, bizler İlyasköy’ü hep sevdik. Sıklıkla burada olduğu gibi tüm köylerimizi ziyaret ederek, güncel sorunların çözümü için el ele vererek güç birliği yapmaya devam edeceğiz. Hayat her zaman dinamiktir. Gelişim sürdükçe, çözülmesi gereken yeni konular hep olacaktır. Bizler de sizlerden aldığımız güçle, tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

 

 

BİR OY EKSİK ALDIYSAK, BİZ KENDİMİZİ İYİ ANLATAMAMIŞIZDIR…

 

Biga’nın Hacıpehlivan Köyü’nü de ziyaret eden Gider, yüzde 68 oranında oy veren köy halkına teşekkür ederek; “Bizler, seçimden seçime gelenlerden hiçbir zaman olmadık. Hele ki oy alamadığı için millete hakaret edenler hiç olmadık. Burada bir oyu biz eksik almışsak, kabahat bizdedir. Demek ki bizler kendimizi yeterince iyi anlatamamışız demektir” ifadelerini kullandı.

 

LAPSEKİ’DE GENÇLERLE BULUŞTU…

 

Ziyaretlerinin ardından Lapseki kordonboyunda halkı selamlayan Ayhan Gider, burada vatandaşlarla görüştü. Lapsekili gençlerin daveti üzerine gençlerle de bir araya gelen Gider, gençlerin görüşlerini dinledi. Ayhan Gider’e, Lapseki İlçe Yönetimi ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik ettiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş