SUÇ MAKİNESİ FİRARDA..!

Sabah saatlerinde meydana gelen soygunda, kuyumcuya giren bir kişi iş yeri sahibinin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak bir miktar altını alarak kaçtı. Polis, gidebileceği tüm yolları tutarak kontrol noktaları oluşturdu.…

SUÇ MAKİNESİ FİRARDA..!
Yayınlama: 06.06.2020
7.705
A+
A-

Sabah saatlerinde meydana gelen soygunda, kuyumcuya giren bir kişi iş yeri sahibinin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak bir miktar altını alarak kaçtı. Polis, gidebileceği tüm yolları tutarak kontrol noktaları oluşturdu…

 

Kepez belediyesine ait eski hizmet binasının karşısında bulunan Kepez Kuyumculuğa saat 10.30 sıralarında gelen genç bir erkek şahıs, iş yeri sahibinden bileziklere bakmak istediğini söyledi. Kuyumcunun tezgah üzerine çıkardığı bilezikleri inceleyen şahıs daha sonra vitrinde ki saatlere de bakmak istediğini söyleyince esnafın arkasını dönmesini fırsat bilerek tezgahtaki bir miktar altın bileziği alarak hızla kaçmaya başladı.

 

Hırsızlığın farkına varan işyeri sahibi, çevre esnaf ve vatandaşların yardımıyla zanlıyı koşturmasına rağmen yakalamayı başaramadı. Polis kimliğini belirlediği şahsı yakalamak için çalışma başlatırken Ezine’den bir kuyumcu zanlının kendisine gelerek altınları bozdurmak istediğini ancak kabul etmeyince bir taksiye binerek uzaklaştığını ihbar etti.

 

Emniyet yetkilileri hırsızlık zanlısının çaldığı altınları ilçelerde ki kuyumcularda bozdurmaya çalışacağından hareketle araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırırken mağdur kuyumcu hırsızın 20’li yaşlarında kısa boylu, kilo, yelek giyen genç bir erkek olduğunu ve yaklaşık 40 gr ağırlığında 3 dolayında bilezik çaldığını söyledi.

 

Bu aramalar devam ederken tam da beklenildiği gibi bir gelişme yaşandı. Suç dosyasının hayli kabarık olduğu öğrenilen zanlının çaldığı bilezikleri Ayvacık ilçesinde bir kuyumcuda bozdurmak istediği öğrenildi. Ancak hırsızlık olayından haberdar olan esnafın uyanıklığı sayesinde şahıs çaldığı altınları bırakarak kaçmak zorunda kaldı. Polis, gidebileceği tüm yolları tutarak kontrol noktaları oluşturdu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş