Tarımda Dönüm Noktası Olacak

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için Ankara’da önemli bir görüşme gerçekleşti.

Tarımda Dönüm Noktası Olacak
Yayınlama: 03.11.2016
651
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Ezine Kaymakamı Ali Fuat Atik, Milletvekili Ayhan Gider ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Ezine, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerimizin kaderini değiştirecek Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesini görüştü.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan görüşme hakkında bilgi verdi. Turan; “Görüşmede Bakanımıza aynı zamanda tarım şehri olan Çanakkalemiz için Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin ihtiyacını dile getirdik. Gelinen noktada kuruluş işlemlerinin altlığı olan jeoloji etüt raporu valilikçe hazırlatılarak bakanlığa teslim edildi. Böylelikle Gıda İhtisas OSB’de bir adım daha atmış olduk” dedi.

Ezine Gıda OSB’si için çalışmaların sürdüğünü belirten Turan, “Ezine, Ayvacık, Bayramiç hattında tarım ve hayvancılığın gelişmesi, tarım ve hayvancılıktan elde edilen ürünlerin işlenmesi ve neticede sanayicilerin yurtdışına ve yeni pazarlara açılarak dış ticaretlerini geliştirmelerine olanak sağlayacak Ezine Gıda OSB’si için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş