TARTIŞMA KANLI BİTTİ…!

Alkollü şahısların tartışması kanlı bitti. 51 yaşındaki adamı bıçaklayan şahıs kayıplara karıştı, talihsiz adam ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ…!
Yayınlama: 22.02.2020
5.296
A+
A-

Alkollü şahısların tartışması kanlı bitti. 51 yaşındaki adamı bıçaklayan şahıs kayıplara karıştı, talihsiz adam ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor…

 

Bayramiç’te dün gece yarısı istenmeyen bir olay meydana geldi. Gece saat 03.00 sularında, 15 Temmuz Parkı önünde kimliği belirlenemeyen bir kişi ile Cemali K. (51) arasında tartışma yaşandı. Alkollü oldukları iddia edilen şahısların tartışması giderek büyüdü. Bu sırada cebinden bıçak çıkaran şahıs, Cemali K.’yi kasığından yaraladı. Zanlı olay yerinden kaçarken, yaralı Cemali K. ise çevredeki vatandaşlar tarafından hemen hastaneye götürüldü. Bayramiç Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Cemali K., Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Cemali K.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Emniyet güçleri, kayıplara karışan zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş