Teröre Karşı Tek Yürek

Çanakkale’de AK Parti, MHP ve CHP il başkanlıkları ile bazı STK’ların temsilcileri, İstanbul’daki terör saldırısını protesto etti…

Teröre Karşı Tek Yürek
Yayınlama: 12.12.2016
2.096
A+
A-

Türkiye’yi derinden sarsan ve 44 şehidin olduğu 155 vatandaşın yaralandığı terör eylemi sonrasında Çanakkale’deki siyasi parti liderleri bir araya gelerek Teröre Lanet yürüyüşü düzenlediler. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüşe AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP İl Başkanı Nejat Önder, MHP İl Başkanı Hakan Pınar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldılar. Parti İl Başkanlarının da katılması ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndan Truva Atı’na kadar yürüyüş düzenlendi.

 

Polis bir kez daha teyakkuzdaydı…

 

Yaşanan terör saldırısı sonucunda çok sayıda şehit veren Emniyet Personeli, acısını içine atarak yürüyüşe katılan vatandaşların güvenliğini sağlamak için teyakkuz halindeydi. Cumhuriyet Meydanı’ndan Truva Atı’nın bulunduğu alana kadar Sloganlar atan vatandaşların güvenliği Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sağlandı.

 

Sloganlarla Emniyet Müdürlüğüne yürüdüler…

 

Truva Atı önünde son bulan yürüyüşün ardından TBMM’de AK Parti, CHP ve MHP siyasi partilerinin ortak imza attığı bildiri İl Başkanlarınca vatandaşlara okundu. Okunan bildirinin ardından AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve MHP İl Başkanı Hakan Pınar’ın bulunduğu heyet, vatandaşlar ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğüne doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü önünde şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Vatandaşlar burada da sloganlar atarken siyasi parti İl Başkanları İl Emniyet Müdürü Celal Sal’ı ziyaret ettiler.

 

Terör aziz milletimizi yıldıramayacaktır…

 

CHP İl Başkanı Nejat Önder, “10 Aralık 2016 gecesi İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı Aziz Türk Milleti’nin birliğine, bekasına ve bütünlüğüne yönelik vahşi bir terör saldırısıdır. Bu terör saldırısıyla hiçbir kutsalı tanımayan teröristler bir kez daha insanlık dışı terör yöntemlerini devreye sokmuşlardır. Hangi terör örgütü olursa olsun bu saldırıyı yapanlar bilinsin ki, bizim birlik ve beraberliğimiz bozulmayacak, daha da çok güçlenecektir. Unutulmamalıdır ki, terör aziz milletimizi yıldıramayacaktır. Zira bu millet şanlı tarihi boyunca önüne çıkan her engeli birlik ve beraberlikle ortak akılı koruyarak bertaraf etmiştir” dedi.

 

İnsanlık düşmanı teröristler yenilecek ve milletimiz yenecektir

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hakan Pınar ise,  Millet olarak terörle mücadele edeceğimizden ve daha da çok kenetleneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce PKK, DHKPC, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütlerinin benzer şekilde yaptıkları terör eylemlerinin karşısında millet olarak dik durduysak, nasıl amaçlarını boşa çıkardıysak, yine aynı şekilde çelikten bir irade koyacağız. Geçmişte nasıl canlı eylemlere girişen ve masum insanları katleten  PKK VE DAEŞ gibi terör örgütlerinin ve onların arkasındaki destekçilerinin milletimizin iradesi karşısında yok olacağı aşikardır. Milletimiz müsterih olsun, insanlık düşmanı teröristler yenilecek ve milletimiz yenecektir. Millete kast etmeyen teröristler ya yok olacak, ya da hesap verecektir” diye konuştu.

 

Sonuna kadar güvenlik güçlerimizin yanındayız…

 

AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ise açıklamanın ortak olduğunu ve her tür siyasi düşüncenin bir tarafa konarak yapıldığının altını çizerek, “Bu acıyı paylaştığımızı ve yüreğimizde hissettiğimizi ifade ediyorum. 15 Temmuz’da da milletimize ve onun iradesine karşı yapılan FETÖ Darbe Girişimi’nde ortaya koyduğumuz milli şuuru bu terör saldırılarında da göstereceğiz. Bizler bu bildiriye imza atan siyasi parti grupları olarak milletimizin bekasından çıkmayacağız. Sonuna kadar güvenlik güçlerimizin yanındayız.Şehit olan ve polislerimize ve vatandaşlarımıza rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş