Bu Kavga Bitmez..!

ÇTSO Meclis üyesi Güven Barış Yüksel, Başkan Bülend Engin’e “Çanakkale’yi uçuruyor” diyen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu için; “Acaba Bülent’leri mi karıştırdı. Turan’dan bahsediyor olmasın” dedi.

Bu Kavga Bitmez..!
Yayınlama: 29.12.2016
2.116
A+
A-

Tartışmaların eksik olmadığı, iddiaların havada uçuştuğu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin 2016 yılı son toplantısı adeta son 6 ayın özeti şeklinde geçti. Meclis üyesi Güven Barış Yüksel’in hedefinde yine Başkan Bülend Engin ve yönetim kurulu üyeleri vardı.

 

Korkusu olanlar varsa bir adım geri çekilebilir…

 

Ne yazık ki ÇTSO başkanı ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız 2016 yılında görevlerini başarı ile ifa edememişlerdir diyen Yüksel; “Sebepleri olabilir, ben bu sebepten kendilerini kırmak yada kızmak istemiyorum. Kabiliyetleri, yetenekleri bu kadar olabilir problem değil. Ama başarısız oldukları muhakkak. 15 Temmuzdan sonraki bu hain feto saldırısında mücadelemiz burada devam etmelidir. Hangi alçaklar bu silahı sıktı. Bu alçak fetocuların karşısına ben durmak istiyorum. Benimle birlikte en az 15-20 arkadaşımızın benimle beraber olacağını biliyorum. Mücadeleye hem burada hem sahada devam edeceğiz. Bu mücadeleyi ne yazık ki yönetim kurulumuz istediğimiz ölçüde yapmamıştır. Bir ölçüde bypass etmiştir. Onları daha dikkatli bir mücadeleye davet ediyorum. Bu işin şakası yok. Korkusu olanlar varsa bir adım geri çekilebilir” dedi.

 

İstifa davetlerine henüz cevap bulamadık…

 

Güven Barış Yüksel, zaman zaman gerek başkana gerek yönetim kuruluna istifa davetleri olduğunu ancak henüz bu davetlere cevap bulamadıklarını ekledi. Yüksel, yönetim kurulunun Çanakkale için büyük önem arz eden inşaat sektöründe çuvalladığını, yabancılara konut satışı ile ilgili girişimlerde sınıfta kaldığını, birlik ve beraberliğin sağlanmasında ise başarısız olduklarını sıraladı.

 

Hangi Bülent’ten bahsediyorsunuz…

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir toplantıda TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ÇTSO Başkanı Bülend Engin’e hitaben söylediği belirtilen; “Çanakkale’yi uçuruyor” sözüne de atıfta bulunan Yüksel; “Ben işin magazinsel tarafına karışmıyorum. O toplantıda bulunmadığım için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından söylediği iddia edilen Bülent beyin Çanakkale’yi nasıl uçurduğuna dair bir bilgim yok. Bu arada hangi Bülent’i kast ettiklerini de bilmiyorum. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan mı, yoksa 6. aydır mecliste dilek ve temenniler bölümünde karşımda göremediğim yönetim kurulu başkanı Bülend Engin mi” dedi.

 

Cevabı 2017’ye kaldı…

 

2016’yı bu polemik ile kapatan ÇTSO, 2017’ye bu sorunun cevabını arayarak girecek gibi görünüyor. Kulislerde bir kesimin ben duymadım, diğer bir kesimin ise kulağımla şahit oldum dediği iddia ediliyor. Tartışmanın uzaması halinde gerçek cevap için kamera kayıtlarının bile incelenebileceği ileri sürülüyor…

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş