TÜRKİYE’NİN EN TEMİZİ OLMAYA ADAY..!

Kepez Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında “Daha temiz bir dünya için, daha temiz bir Kepez için çöp poşeti, eldiven bizden, emek hepimizden” sloganıyla “Bende Varım” etkinliği adı altında sahil temizliği hareketi başlattı…

TÜRKİYE’NİN EN TEMİZİ OLMAYA ADAY..!
Yayınlama: 19.09.2020
5.335
A+
A-

Kepez Belediyesi, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında “Daha temiz bir dünya için, daha temiz bir Kepez için çöp poşeti, eldiven bizden, emek hepimizden” sloganıyla “Bende Varım” etkinliği adı altında sahil temizliği hareketi başlattı…

 

Çocuklara daha temiz bir Kepez ve yaşanabilir daha sağlıklı bir dünya bırakmak için kolları sıvayan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ve beraberinde ki duyarlı vatandaşlar, hep birlikte hem sahilleri temizlediler hem de topladıkları poşetler dolusu çöp ile insan eliyle yaratılan çevre katliamına ilişkin toplumsal farkındalık yaratmayı başardılar.

 

 

SAHİLDEN HERGÜN POŞETLER DOLUSU ÇÖP TOPLANIYOR…

 

Denizlerde çöpler değil çocuklar yüzmeli diyen Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, temiz bir Kepez için her türlü tedbiri aldıklarını ve çalışmayı yaptıklarını vurgulayarak bilerek yada bilmeyerek yerlere çöp atanlara seslendi.

Başkan Arslan, başlattıkları temizlik hareketi ile bu tür etkinliklerinin devam edeceğini ifade ederek; “21 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla bizde Kepez Belediyesi olarak bugüne istinaden daha temiz bir Kepez sloganıyla “Ben de Varım” diye bir organizasyon yaptık. Çocuklarımıza daha temiz bir Kepez bırakabilme, onlara örnek olabilme ve toplumsal farkındalık yaratabilme adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bugün geniş bir katılım ile hep birlikte sahilden çöpleri toplamaya başladık. Kepezin temizliğine özen gösteren belediyemiz her gün sahilden 40-45 poşet çöp topluyor” dedi.

 

 

YERE ÇÖP ATANLARI ALLAHA VE VİCDANLARINA HAVALE EDİYORUM…

 

Her yerde çöp kutuları olmasına karşın maalesef bazı vatandaşlarımız çekirdeğini çitliyor, meşrubatını içiyor, yemeğini yiyor ama çöpünü yanında ki o bidonlara ve kutulara değil yere atıyor diyerek sitem eden Birol Arslan; “Bilerek bu kirliliği yapanları Allaha ve kendi vicdanlarına havale ediyorum. İnşallah onlarda bu yaptıkları ayıptan biran önce dönerler. Temizliği yapmak, çöpleri toplamak elbette biz belediyelerin görevi lakin onlarında çocuklarına karşı biraz sorumlulukları varsa onlara temiz bir Kepez ve sağlıklı bir gelecek bırakma adına biran önce bu yanlıştan dönsünler. Daha temiz bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz. Denizlerde çöpler değil, balıklar, çocuklar ve tüm canlılar yüzmeli. Bugün burada bizimle olarak destek veren tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş