VUKUATLI MÜDÜR MERCEK ALTINDA..!

Çanakkale eğitim camiasının vukuatlı müdürüne Çanakkale Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Görevlendirilen müfettiş, okulda yaşanan olay ve şikayetleri araştırırken iddiaların odağında ki müdürün Paris’e gittiği öğrenildi…

VUKUATLI MÜDÜR MERCEK ALTINDA..!
Yayınlama: 26.02.2022
10.650
A+
A-

Çanakkale eğitim camiasının vukuatlı müdürüne Çanakkale Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı. Görevlendirilen müfettiş, okulda yaşanan olay ve şikayetleri araştırırken iddiaların odağında ki müdürün Paris’e gittiği öğrenildi…

 

2020 yılının Ocak ayında öğrencilere kurtlu yemek yedirildiği iddiasıyla gündeme gelen Çanakkale Merkez Anadolu Lisesi, tam iki yıl sonra bu defa eğitimcilerin kavga skandalına sahne olmuş, karne töreni öncesi yaşanan olayda, okul müdürü ile Almanca öğretmeni öğrencilerin gözü önünde yumruk yumruğa birbirine girerek karakolluk olmuştu.

 

Son olayın yaşanan bir takım sıkıntı ve şikayetlerin üzerine tuz biber olması üzerine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın talimatıyla iddiaları araştırmak üzere okula özel bir müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. Fakat müfettiş okulda çalışırken iddiaların odağında ki Müdür Ahmet Güngör’ün Fransa’da olduğu öğrenildi.

 

Masrafları Avrupa Birliği fonlarından karşılanan uluslararası eğitim projesi kapsamında Paris’e giden Müdür Güngör’ün daha önce de çok sayıda yurt dışı programına katıldığı ve 61 öğretmenin eğitim verdiği okulda her projeye mutlaka kendisini dahil ettiği ileri sürüldü.

 

Mobbing gibi hakkında çok sayıda şikayet bulunan müdürün, vali talimatıyla müfettiş tarafından soruşturma yürütüldüğü bir sırada mükafat gibi Avrupa’ya gitmesi ise tepki çekti. Müfettişin birçok öğretmenle görüşme gerçekleştirdiği, Müdür Ahmet Güngör’ün ise dün itibariyle Paris’ten Çanakkale’ye döndüğü öğrenildi.

 

ÇANAKKALE MERKEZ ANADOLU LİSESİNDE NELER YAŞANMIŞTI…

 

20 Ocak Perşembe günü okul Müdürü Ahmet Güngör İle Almanca Öğretmeni Murat Ö. arasında başlayan tartışma okul içinde merdivenlerde birden alevlenerek kavgaya dönüştü. Saat 14.30 sıralarında ders saatinde önce sesler yükseldi ardından yumruklar konuştu. Öğrencilerin şaşkın ve korku dolu bakışları arasında yaşanan olaya gürültüyü duyarak gelen diğer öğretmenler müdahale etti. İki eğitimci güçlükle birbirinden ayrılırken okula polis çağrıldı. Karakola davet edilen müdür ve öğretmenin birbirinden şikayetçi olduğu bildirilirken olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

AYNI OKULDA KURTLU YEMEK SKANDALI…

 

2020 yılının Ocak ayında yaşanan olayda ise Çanakkale Anadolu Lisesi’nin pansiyonunda öğrencilere kurtlu yemek yedirildiği iddia edilmiş ve farklı günlerde çekilen fotoğrafların basın kuruluşlarında yayınlanmasının ardından skandal patlamıştı.

 

Okula gelerek Ahmet Güngör ile görüşen veliler, konudan haberdar olduğunu söyleyen müdürün; “Zaten 6.5 liraya yemek veriyoruz, istemiyorsanız çocuklarınız yemek yemeyebilir” dediğini iddia etmişti.

 

Okul yönetimi ve pansiyon hakkında CİMER’e şikayette bulunan veliler, Okul Müdürü Ahmet Güngör’ün; “Bana işimi öğretemezsiniz, odamı terk edin” diyerek kendilerini kovduğunu ileri sürmüştü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş