YALANI DA ÇOK SUÇU DA..!

Çocuğuyla birlikte dilenen kadın zabıtadan kurtulmak için her yolu denedi. Kaçarak ve yalan söyleyerek kurtulamayınca öfkesini saldırdığı gazetecilerden çıkardı… ///VİDEO HABER///

YALANI DA ÇOK SUÇU DA..!
Yayınlama: 28.09.2017
5.317
A+
A-

Çanakkale nefes kesen bir dilenci operasyonuna sahne oldu. Vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine harekete geçen Çanakkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin köşe başlarını mesken tutan dilencilere göz açtırmadı.

 

 

Çanakkale’nin en yoğun bölgelerinden Cevatpaşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan 60. Yıl Parkının köşesini küçük oğluyla birlikte dilenme noktası olarak belirleyen genç kadın, para vermeyenlere beddua edince vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Ardı ardına gelen şikayetler üzerine zabıta ekipleri bölgeye sevk edilirken onları gören kadın çocuğunu bırakıp hızla kaçmaya başladı.

 

 

Zabıtanın dur ihtarına rağmen kaçmaya devam eden dilenci, peşindeki görevlileri atlatmak için önce kordona çıktı ardından şaşırtmaca yaparak şehir restaurantın içinden geçerek arka kapıdan yine aynı alana çıktı. Fakat başarılı olamayınca önceden buluşma noktasını öğrettiği anlaşılan çocuğuyla birlikte yeniden kaçmaya başladı. İnşaat alanına girdi olmadı, kordonda çiçekliklerin içine saklandı yine olmadı. Ne yapsa kurtulamayınca bu defa öfkesini basın mensuplarından çıkartarak gazetecilerin üzerine saldırdı.

 

 

Yanlarında bayan görevli olmaması nedeniyle daha önce başlarına geldiği gibi taciz suçlamasıyla karşı karşıya kalmamak için kadın dilenciye dokunamayan zabıta memurları yardım için polis ekibi istedi. Zabıtadan kaçamayacağını anlayan kadın ise bu defa yalanlarla kurtulmaya çalıştı. Dilenci kadın hamile olduğunu ve doğumun başladığını söyleyerek yere yattı. Ambulans çağırılınca ise yeniden kaçmaya başladı. Her durduruluşunda yeni bir yalan söyleyen kadın, önce çocuğum hasta dedi ardından kendisinin hasta olduğunu belirterek baygınlık geçirdi.

 

 

Polis ve 112 sağlık görevlilerinin olay yerine gelmesiyle sorgu ve muayenesi yapılan kadının, herhangi bir sağlık sorunu çıkmazken emniyette çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.

İsminin Yağmur olduğu öğrenilen 29 yaşında ki kadının Adana’dan geldiği belirlendi. 3 çocuğu olduğunu söyleyen ve dördüncüye hamile olduğunu iddia eden kadının, sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede gerçekten hamile olmadığı da anlaşıldı. Karnından bebek değil ama dilenerek topladığı ve karnının üzerine sararak sakladığı yüklü miktarda para çıktı. O paralara zabıta el koyarken kabahatler kanunu gereğince para cezası uygulandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş