YILIN ŞANSSIZI..!

Aynı işadamına ait halı sahanın önce çatısı çöktü, ardından onarılırken yangın çıktı. Talihsizlikler yakasını bırakmadı otelinde de yangın çıktı…

YILIN ŞANSSIZI..!
Yayınlama: 04.02.2017
4.996
A+
A-

Biga ilçesinde bir aydan kısa bir süre içerisinde aynı kişiye ait işletmelerde ardı ardına talihsizlikler yaşandı. İşletmelerin ve sahibinin adının açıklanmadığı olaylar zincirinin mağduru kamuoyunun çok yakından tanığı bir isim çıktı. Söz konusu bahtsız işadamının AK Parti kurucularından 22. Dönem Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere olduğu öğrenildi.

 

İlk olarak 10 Ocak tarihinde eski Milletvekili İbrahim Köşdere’nin sahibi olduğu Köşdere Kafes Arena (KK Arena) isimli suni çimli halı sahanın çelik konstrüksiyon çatısı çöktü. Aşırı kar yağışı nedeniyle üzerinde biriken kar tabakasının ağırlığına dayanamayan çatı çöktüğünde büyük şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Ofisleri de riske soktuğu için bu alanda ki çalışmalar geçici olarak durdu. Aynı yerde hizmet veren Biga Çarşamba Postası Gazetesi o hafta yayınlanmadı.

 

23 Ocak tarihinde hasar gören halı sahada onarım çalışmaları sürerken bu defa yangın çıktı. Kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımların başlattığı yangın, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine mahalleye gelen itfaiye ekipleri alevleri  büyümeden söndürdü ancak Köşdere’nin halı sahasında bir kez daha maddi hasar oluştu.

 

Son olarak 2 Şubat tarihinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde stadyum yanında bulunan Köşdere Otelinin bahçesindeki kazan dairesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Kazan dairesinde bulunan 3 adet doğalgaz kombisinde maddi hasar meydana geldi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.