Yok Eden Değil, Yaşatan Bir Nesil İçin

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, yeni yıla çam ağacı keserek değil fidan dikerek girilmesi amacıyla başlatılan kampanya kapsamında 4 bin fıstık çamı fidanı dağıttı.

Yok Eden Değil, Yaşatan Bir Nesil İçin
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
2.286
A+
A-

Cumhuriyet Meydanı’ndaki ücretsiz fidan dağıtımına Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy da katıldı. Vatandaşlar fidan dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, yılbaşında süslemek için çam ağaçlarının kesilmesini engellemek ve fidan dikimini teşvik etmek amacıyla üzerlerinde, Yeni yıla ağaç keserek değil, fidan dikerek girelim. 2017 yılının devletimize, milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileriz yazılı 4 bin fidan Çanakkalelilere dağıtıldı.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, 2017 yılına vatandaşlarımızın çam keserek değil, çam dikerek girmelerini istiyoruz. Hem çocuklarımızı fidan dikimi konusunda bilinçlendirmek hem de önümüzdeki yılda daha güzel ağaçlandırma çalışmaları yapmak amacıyla halkımıza bu bilinci aşılamak istiyoruz. İnşallah 2017 yılında daha fazla fidan dikerek ülkemize hizmet ederiz diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş