YÜRÜYEREK GİTTİĞİ HASTANEDEN CENAZESİ ÇIKTI..!

YÜRÜYEREK GİTTİĞİ HASTANEDEN CENAZESİ ÇIKTI..!
Yayınlama: 30.06.2024
Düzenleme: 01.07.2024
4.690
A+
A-

Çanakkale’de işlenen korkunç cinayetin detayları kan dondurdu. 3 kardeşin birlikte alkol aldıkları arkadaşlarını önce dövdükleri ardından bıçaklayarak öldürdükleri ortaya çıktı.

Yürüyerek hastaneye gelen talihsiz genç, tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Saldırganlar sabaha karşı saklandıkları yerde suç aletiyle birlikte yakalandı…

 

Korkunç olay, Barbaros mahallesi Troya caddesi üzerinde önce ki akşam saat 21:00 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre kahvehane işletmecisi birçok suçtan sabıkalı Alp A., yakın arkadaşları elektrikçi Mert M., Meriç M. ve Mete M. kardeşler ile bir mekanda alkol almaya başladı.

 

 

ÖNCE DAYAK SONRA BIÇAK…

 

İddiaya göre gecenin ilerleyen saatlerinde alkolünde etkisiyle masada 3 kardeş, Alp A. ile tartışmaya başladı. Tartışma sokakta da devam etti. 3 kardeş, kendilerine küfür ettiğini iddia ettikleri Alp A.’yı önce dövdüler ardından bıçaklayarak olay yerinden kaçtılar.

 

 

 

YÜRÜYEREK HASTANEYE GİTTİ…

 

Göğsüne ve eline aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Alp A., olay yerine çağırdığı bir arkadaşının omzuna girerek özel bir hastaneye yürüyerek gitti. İlk müdahalesi yapılan talihsiz genç, ardından Mehmet Alif Ersoy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Alp A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

 

SABAHA KARŞI YAKALANDILAR…

 

Olayın hemen ardından Çanakkale Emniyet Müdürlüğü elde ettiği bilgiler doğrultusunda 3 kardeşi yakalamak için harekete geçti. Mert M., Meriç M. ve Mete M. sabaha karşı saklandıkları evde suç aletiyle birlikte yakalandı. 3 kardeş, Alp A’nın kendilerine küfür ettiğini çıkan tartışmada bıçakladıklarını itiraf ettiler.

 

 

 

GEÇEN YIL EVLENMİŞ…

 

Hayatını kaybeden Alp A.’nın geçtiğimiz Temmuz ayında evlendiği ve 3 kardeşle çok yakın arkadaş olduğu, geçen hafta ise hep birlikte Adliye’ye geldikleri ve bir duruşmaya birlikte girdikleri ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş