HANGİSİ DOĞRU SÖYLÜYOR..?

AK Partili Başkan, ciddi yatırımlarla yeni araçlar aldık dedi. CHP’li Başkan, o araçların taşeron firmaya ait olduğunu söyleyerek halkın yanıltıldığını iddia etti. Aradan günler geçti fakat ne başkandan cevap geldi nede kamuoyunun merakı dindi…

HANGİSİ DOĞRU SÖYLÜYOR..?
Yayınlama: 09.10.2017
9.527
A+
A-

 

7 yeni temizlik aracının Çan Belediyesi araç filosuna dahil edildiği törenin üzerinden günler geçti ancak ortaya atılan o çarpıcı iddialara hala bir yanıt gelmedi. Bilindiği gibi Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, araçlar belediyenin demiş CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ise başkanı zora sokacak bir iddiada bulanarak söz konusu araçların taşeron firmaya ait olduğunu söylemişti. Halen sessizliğini koruyan Başkan Kuzu’dan o iddiaya bir yanıt gelmedi.

 

Bu nedenle kim doğru söylüyor, kim kamuoyunu yanıltıyor henüz bilinmiyor. Ancak başkanın cevabı geciktikçe söylentiler yayılmaya, halkın merakı daha da kabarmaya devam ediyor.

 

 

AK PARTİLİ BAŞKAN ABDURRAHMAN KUZU NE DEMİŞTİ..?

 

“Çan Belediyesi olarak çöp toplama konusunda iddialıyız, önceden çöp toplanmıyor diye çok şikayet alınıyordu. Çok şükür artık böyle şikâyetler almıyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek için çöp toplama filomuza 7 araç daha tahsis ettik. Bunlardan 1 tanesi ’Çöp Taksi’. Çöp taksi özel bir araç olacak dar sokaklarda ya da evinizin önünüzde düğün, dernek yaptığınızda çöp taksi gelip oradaki çöplerinizi hızlı bir şekilde alacak. Bu aracımız 7/24 hizmetinizde olacak. Bu yatırımlar ciddi bir maliyet. Sürekli ‘Çan Belediyesi borcu çok, belediye batmış’ diyorlar. Borcu çok batan bir belediye böyle yatırımlar yapmaz.”

 

 

CHP ÇAN İLÇE BAŞKANI ÜMRAN AYDIN NE DEMİŞTİ..?

 

“Çan Belediyemizin bugün aldığını iddia etmek suretiyle açılışlarını yaptığı çöp kamyonları ile çöp taksi alımları gerçekten yapılmış mıdır.? Yoksa ÖZ-TEK taşeron firmasına ait araçlar, Belediyemiz tarafından alınmış gibi gösterilip, kamuoyu yanıltılmaya yönelik bir çaba içerisinde mi bulunulmaktadır?

 

Şayet böyle bir durum mevcut ise, temizlik şirketi tarafından alınmış ve mülkiyetleri halen anılan temizlik şirketinde bulunan araçların alımı ile ilgili olarak Çan halkının yanıltılmasının üzücü olduğunu beyanla, sayın Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’dan; söz konusu araçların alınıp alınmadığı, alındı ise Belediyemiz bütçesinden ne kadar para ödendiği ve araçların plakalarının hangi nedenle takılmamış bulunduğu hususları ile ilgili olarak bir açıklama yapılmasını ve kamuoyunun aydınlatılmasını talep ediyoruz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.