ZABITA CAMİDEN TOPLADI

Cenazelerde ayak işlerini yapan ve ‘‘İbrikçi’’ olarak tabir edilen şahıslara yönelik Çanakkale Belediyesi Zabıta Ekipleri operasyon düzenledi. Cami bahçesinde suçüstü yakalanan 4 kişiye kabahatler kanunundan işlem yapıldı.

ZABITA CAMİDEN TOPLADI
Yayınlama: 31.01.2018
6.051
A+
A-

Çanakkale’de tüm cenazelere katılarak çelenk taşıma, lokum dağıtma ibrik taşıma gibi işlerle uğraşan ve ‘İbrikçi’ olarak tabir edilen şahıslara Çanakkale Belediyesi Ekipleri şok bir operasyon düzenledi.Baro avukatlarından Ak Partili Ergin Sezen’in babaannesi Saffet Sezen’in dün cenazesi vardı. Necippaşa Camisinde kılınan cenaze namazının ardından, merhumenin naşı toprağa verilmek üzere cenaze nakil aracına alındı. Tam bu sırada çelenkleri taşıyan şahıslar zabıta ekipleri tarafından tek tek toplanarak Zabıta Müdürlüğüne götürüldü.

Şikayetler arttı Zabıta camiden aldı

Zabıtanın operasyonundan ki en önemli nedenin bu şahıslar hakkında biriken şikayetler olduğu öğrenildi. Zabıta müdürlüğüne gelen şikayetlerde tanıdık tanımadık, bilindik bilenmedik her cenazeye giden bu şahısların cenazelerde verilen paraları zaman zaman beğenmedikleri, daha fazla para istedikleri, cenaze sahiplerini sıkboğaz ettikleri öğrenildi. Şikayetlerin artması üzerine harekete geçen zabıta ekipleri şahısları Necippaşa Caminde iş üstüne kıskıvrak yakaladı. Mezarlık yerine ifade vermeye giden 4 şahsa kabahatler kanunundan işlem yapıldı. Gülerek geldikleri zabıta müdürlüğünde haklarında işlem yapılan şahısların, buradan da gülerek ayrılması dikkatlerden kaçamadı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş