Doktor Bu Ne..!

Eski yıllara oranla hastaneler de kuyruklar azalmış olsa da devlet hastanelerinde yaşanan çile hiç de bitmiş gibi görünmüyor. AK Partili politikacılar her fırsatta sağlık alanında yapılan yatırımlarla Çanakkalelilerin hastane köşelerinde kuyrukta beklediği günlerin geride kaldığını, görüntüler ise tam aksini söylüyor.

Doktor Bu Ne..!
Yayınlama: 20.11.2016
2.392
A+
A-

Birisi “Artık Hastanelerde Sıra Beklemeyeceksiniz” mi dedi!

 

Geçtiğimiz günlerde yolu Çanakkale Devlet Hastanesine düşen Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Adem Biçer sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak uzayan hasta kuyruğuna tepki gösterdi. Birisi “Artık Hastanelerde Sıra Beklemeyeceksiniz” mi dedi! Başlığıyla fotoğrafı paylaşan Biçer, “Vezne ile kuyruğun sonunda 100 metre var. Fotoğraf zaten her şeyi anlatıyor fazla söze gerek yok” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

 

Çile devam ediyor

 

Her ne kadar geçtiğimiz yıllarda ki gibi olmasa da devlet hastanelerinde uzun hasta kuyrukları ile karşılaşmak mümkün. Muayene olmak ve tahlil yaptırmak isteyen vatandaşlar hastanelerde sıra beklemeye devam ediyor. Sıranın kendisine gelmesi için saatlerce bekleyen vatandaşlar doğal olarak bu duruma tepki göstermeye devam ediyorlar. Kamu sağlığının başında ki yöneticiler sürekli değişirken yaşanan çile değişmeden aynen devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş