AİLE DRAMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ..!

Çanakkale’de kayıp olarak aranan İngilizce öğretmeninin cansız bedenine ulaşıldı. İntihar ettiği belirlenen genç adamın ailevi sorunlar nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi…

AİLE DRAMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ..!
Yayınlama: 25.11.2021
12.150
A+
A-

Çanakkale’de kayıp olarak aranan İngilizce öğretmeninin cansız bedenine ulaşıldı. İntihar ettiği belirlenen genç adamın ailevi sorunlar nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi…

 

Çanakkale Turgut Reis İlköğretim Okulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Bipolar hastası 34 yaşında ki Oğuz Ünver’dan üç gündür haber alınamıyordu. Cesedi bulunan talihsiz adamın ölümünün ardından üzücü bir aile dramı çıktı.

 

Aynı zamanda futbol hakemliği yapan genç öğretmen Ünver, Salı günü öğlen saatlerinde okula gidiyorum diyerek evden ayrılmış ve bir daha kendisine ulaşılamamıştı. Tüm ekipler bulunması için harekete geçerken bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Emniyet güçlerinin güvenlik kameralarından Oğuz Ünver’in, belediye otobüsüne binerek Kepez Beldesine geldiğini ve buradan Dardanos mevkiine doğru yürüdüğünü tespit etmesinin ardından özellikle AFAD ekipleri aramalarını o bölgede yoğunlaştırmıştı.

 

Hasan Mevsuf Şehitliği yanında ki ağaçlık alanda hareketsiz bedenine ulaşılan genç öğretmenin hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Yapılan incelemede ise intihar etmiş olduğu anlaşıldı. Ölüm haberi ailesi ve milli eğitim camiasını yasa boğarken genç öğretmeni intihara sürükleyen bunalımın ardından aile dramı çıktı.

 

18 Mart Üniversitesinde birlikte eğitim gördüğü kendisi gibi öğretmen olan kız arkadaşıyla evlenen ve bir kız çocuğu babası Oğuz Ünverin, bir süredir ailevi sorunlar yaşadığı eşiyle boşanma arifesinde bulunduğu ve ayrı yaşadıkları öğrenildi. Bu nedenle eşinin memleketi olan Mardin’e, kendisinin ise Çanakkale’ye tayin isteyerek birbirlerinden uzaklaştıkları belirtildi.

 

Boşanma süreci sancılı bir şekilde sürerken hafta sonu Mardin’e giden Oğuz Ünver, iddiaya göre kızını göremedi ve aile içinde başlayan tartışma karakolda son buldu. O günden sonra bunalıma girdiği ileri sürülen Ünver’in katıldığı son derste öğrencilerine eşini ve kızını çok sevdiğini anlattığı öğrenildi.

Girdiği bunalımdan çıkamayarak intihar eden genç öğretmenin cenazesinin memleketi Kütahya’nın Simav ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş