AK PARTİ MECLİS ÜYESİ CHP ROZETİ TAKTI..!

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ CHP ROZETİ TAKTI..!
Yayınlama: 27.03.2024
Düzenleme: 27.03.2024
1.800
A+
A-

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kepez’de sürpriz bir siyasi gelişme yaşandı. AK Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Dalaklı, partisinden istifa ederek CHP saflarına katıldı.

Dalaklı’nın rozetini bizzat takan Kepez Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Birol Arslan, hamlesiyle seçime günler kala sadıkta ki gücünü adeta bir kez daha ispatladı…

 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belde Örgütünde önemli bir gelişme yaşandı. Kepez Belediyesi AK Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Dalaklı yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı. Hüseyin Dalaklı’ nın CHP’ye geçişi, Kepez Belde Başkanı Kudret Şahin tarafından resmen kayıt altına alınırken, altı oklu rozeti Kepez Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Birol Arslan taktı.

 

BABA OCAĞINA GERİ DÖNDÜ…

 

Baba ocağı olarak nitelendirdiği CHP’ye katılan Dalaklı, bu önemli adımını Kepez Belediye Başkanı ve CHP’nin Kepez Belediye Başkan adayı Birol Arslan’ın eşliğinde attı. Bu hareket, siyasi arenada dikkatleri üzerine çekerken, partiler arası rekabeti de daha da kızıştırdı.

Hüseyin Dalaklı’ nın AK Parti’den CHP’ye geçişi, Kepez’deki siyasi dinamiklerde önemli bir değişimin habercisi olarak yorumlanıyor. Bu hamle, siyasi partiler arasındaki rekabetin yanı sıra, bireylerin siyasi tercihlerindeki değişime de ışık tutuyor.

 

KEPEZ’E HİZMET ETMEK İÇİN BİR ARADAYIZ…

 

Kepez Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Birol Arslan, Hüseyin Dalaklı’ nın partiye katılımını değerlendirirken, “Kepez için daha güçlü bir gelecek inşa etmek adına, herkesin birlikte çalışması gerektiğine inanıyoruz. Hüseyin Dalaklı’ nın bizimle birlikte olması, bu vizyon doğrultusunda önemli bir adımdır. Kepez’e hizmet etmek için bir aradayız” şeklinde konuştu.

Öte yandan, AK Parti cephesinden Dalaklı’ nın geçişiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş