AKŞENER İYİ TRANSER YAPTI

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin beklendiği gibi İyi Parti’ye geçti. Başkana rozetini bizzat Genel Başkan Meral Akşener taktı.

AKŞENER İYİ TRANSER YAPTI
Yayınlama: 13.11.2017
3.638
A+
A-

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin beklendiği gibi İyi Parti’ye geçti. Başkana rozetini bizzat Genel Başkan Meral Akşener taktı.  

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP’den istifa eden  Belediye Başkanı Ünal Çetin ve ile birlikte 9 belediye başkanına parti rozetlerini kendi elleriyle taktı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin de rozetini takarak artık resmen İYİ Parti saflarında siyaset yapmaya başladı. Akşener, başkanlara rozetlerini takarken, “Şeref verdiler, gücümüze güç kattılar” dedi.  

 

İYİ Parti Genel Merkezinde üyelik işlemlerini gerçekleştirdiklerini iafede eden Çetin, ‘‘Genel Başkanımız Meral Akşener’in rozet takma merasimiylede taçlandırdık. İYİ Partiyi Gökçeada da teşkilatlandırarak, herkezi kucaklayan tüm Gökçeadalıların iyi ve kötü gününde yanında olacak teşkilatımızla ilk günkü heyecanımızı arttırarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Mevlananın belirttiği üzere gel ne olursan ol gel. Bizim kapımız ümitsizlik kapısı değildir. Tüm Gökçeadalıları bu hizmet heyecanında yanımızda görmek bizi mutlu edecektir. Gökçeadayı, Gökçedalıları ayrıştıran Gökçeadaya yapılacak yatırıma ve çalışmalara engel olan zihniyete hiçbir suretle bırakmayacağız. Başarı; Milletine hizmet adına sağına soluna bakmadan cesurca ben varım diyebilenlerindir’’ şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.