ARBEDEDE, POLİS POLİSİ VURDU..!

ARBEDEDE, POLİS POLİSİ VURDU..!
Yayınlama: 20.07.2023
Düzenleme: 20.07.2023
2.478
A+
A-

Krize giren şizofren hastası eline geçirdiği bıçak ve çekiç ile dehşet saçtı. Sakinleştirilemeyen şahıs, can güvenliğini tehdit etmesi üzerine polis tarafından bacağından vurularak kontrol altına alındı. Seken mermi müdahale eden bir diğer polisi memurunu da yaraladı…

 

Dehşete düşüren olay bugün saat 12.00 sıralarında Çan ilçesinde meydana geldi. 112 Acil Durum Hattı’na yapılan ihbar ile sinir krizi geçirdiği belirtilen 33 yaşında ki şizofren hastası Hakan Ünker için sağlık ekibi istendi. Elinde kesici aletler bulunan ve çevre için tehlike arz eden şahıs için sağlık ekipleri de polisten destek aldı.

 

Ekipler ihbarın yapıldığı Cumhuriyet Mahallesi Hasan Kafaoğlu Sokak 8 nolu adrese geldiğinde şahsın elinde iki, belinde bir bıçak, makas ve çekiçle evden çıkması üzerine etrafında güvenlik koridoru oluşturarak muhafaza altına alınmaya çalışıldı. Ancak zapt edilemeyen Hakan Ünker, yaya olarak Adnan Cahit Demirci camii önündeki çeşme yanından cami bahçesine girdi.

 

Burada da ikna edilemeyen şahıs, elinde ki bıçaklardan birini görevli polis memuruna fırlattıktan sonra çekiçle saldırmaya başladı. Elinde ki çekiç ve bıçakla saldırmaya devam eden Ünker’e, biber gazı ve jopla yapılan müdahalede yetersiz kalınca can güvenliği için son çare olarak, polis memuru Ali Ö. tarafından bir el ateş edildi ve bacağından vuruldu.

 

Ancak saldırganın bacağına girip o çıkan mermi olaya müdahale eden diğer polis memuru Okan K’yı da ayak kısmından yaraladı. Saldırgan hasta güçlükle kontrol altına alınırken her iki yaralı tedavi edilmek üzere İlçe Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş