BİR FIRTINA TUTTU BİZİ

Aşırı yağışların ardından Çanakkale şimdi de kuvvetli fırtınaya yakalandı. Saatteki hızı zaman zaman 60 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle bazı feribot seferleri iptal edildi. Hızı 100 kilometreye kadar çıkacak fırtına 3 gün boyunca devam edecek. Hava sıcaklıkları 8 ila 12 derece arasında düşecek.

BİR FIRTINA TUTTU BİZİ
Yayınlama: 29.11.2016
2.416
A+
A-

Sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için 3 gün sürecek fırtına uyarısında bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne bağlı 2. Bölge Müdürlüğü yayınladığı uyarı ile vatandaşları hava koşullarına karşı dikkatli olmalarına karşı uyardı. Yapılan açıklamada, bugün Çanakkale’nin kuzeyinde rüzgarın fırtına şeklinde eseceği bildirildi. Çarşamba günü kuzey ilçelerinde fırtınanın süreceği, perşembe günü ise Çanakkale’nin batısında rüzgarın fırtına şeklinde eseceği açıklandı. Hava sıcaklıklarının 8 ile 12 derece arasında düşeceği ifade edilen açıklamada fırtınadan dolayı çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olayların yaşanabileceği, vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Öte yandan, bugün esen lodosun yerini poyraza bırakacağı ve özellikle Kuzey Ege kıyılarında ve denizde yer yer saatteki hızı 100 km bulan fırtınanın eseceğine dikkat çekildi.

 

Seferler iptal

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi’ndeki poyraz fırtınası nedeniyle, Bozcaada’ya gün içinde yapılması planlanan tüm feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.Gökçeada ile Kabatepe arasındaki deniz ulaşımı da, Kuzey Ege Denizi’ndeki poyraz engeline takıldı. Gestaş firmasından yapılan açıklamada, Gökçeada’dan Kabatepe’ye saat 11.00 ve 19.00, Kabatepe’den Gökçeada’ya ise 13.00 ve 21.00 seferleri iptal edildiği duyuruldu. Gün içinde, Gökçeada’dan saat 15.00 ve Kabatepe’den ise saat 17.00 seferlerinin ise yapılacağı belirtildi. Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir, Lapseki-Gelibolu ve Çardak-Gelibolu feribot seferlerinde ise şu an için bir aksama yaşanmıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş